3 stvari koje trebaš znati prije kupnje nove maskare

 

Maskara za posebne prilike

Ako ti je za neku osobito važnu priliku poput vjenčanja ili važnog noćnog izlaska neophodna nova maskara, make-up stručnjaci preporučuju da odabereš proizvod koji se razlikuje od onih koje si ranije koristila. Potrudi se da to bude maskara koja ti pruža dramatičniji izgled, odnosno neku koja čini trepavice dužima, daje im gustoću i čini da izgledaju još tamnije.

Veličina i oblik četkice su ključni

Vjerovala ili ne, u dizajniranju četkice za maskaru sudjeluju ugledni znanstvenici, jer je svaka stavka u dizajniranju i proizvodnji – od oblika i veličine do materijala od kojeg se pravi – izuzetno važna. Ono što svakako trebaš imati na umu prije kupovine ovog proizvoda je kako dužina dlačica četkice utječe na tvoje trepavice. Ako želiš veću gustoću, odaberi četkicu s dužim češljićima, a ako želiš da tvoje trepavice izgledaju duže, trebaš četkicu čiji je češljić napravljen od silikona ili gume jer se na ovakvim četkicama zadržava manje proizvoda - odnosno, više će se naći na tvojim trepavicama!

Boja - stavka koju često zaboravljamo

Prilikom odabira idealne maskare potrebno je razmišljati i o njezinoj boji. Većina žena uglavnom bez dileme kupuje ovaj proizvod u crnoj boji jer je to „igra na sigurno“. No, maskare se proizvode i u indigo tonovima, pa čak i u ljubičastoj verziji, te bi bilo šteta ne eksperimentirati s ovim nijansama, naročito ako dugo nisi napravila neku značajnu promjenu u svom izgledu.

Pročitajte više o: Kratka povijest maskare

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris False Lash X-Fiber Xtreme Resist

  • LÓreal Paris Mega Volume Miss Baby Roll

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Paradise maskara s novom formulom

Parižanke bez imalo truda i brige uspijevaju izgledati zanosno i ženstveno, a baš taj osjećaj će ti pružiti ova Paradise maskara...