3 super savjeta kako tvoja ljetnja šminka može uvije djelovati svježe!

1.     Vodootporna maskara

Ako se ove omiljene make-up stvarčice ne odričeš ni na plaži, onda trebaš odabrati vodootpornu varijantu. Izdržat će i znojenje u gradu i brčkanje u moru, i zato je pravi je izbor tijekom ljetnih mjeseci. Treba imati u vidu da se skida teže od drugih maskara, zato koristi sredstva za skidanje šminke na bazi ulja.

 

2.     BB krema ili kompaktni puder

Ako tvojoj koži tijekom ljeta ne odgovaraju tekući puderi, nudimo dva rješenja. Prvi je BB krema odgovarajuće nijanse za tvoju kožu koja u sebi treba imati zaštitni faktor. Ona će ti osigurati ujednačen ten i zaštitu od sunca.

Druga sjajna stvarčica je kompaktni puder. Mineralni odgovara čak i osjetljivoj koži i njegova pokrivna moć može biti vrlo dobra, a pritom sprječava masni sjaj kože lica i lijepo matira kožu čak i na visokim temperaturama. Ne zaboravite samo redovito prati spužvicu!

Kao i ostatak svog make-up pribora, a ovdje saznajte i  zašto.

 

3.     Fluorescentne boje

Preplanula koža idealna je podloga za poigravanje fluorescentnim bojama! Hoćeš li odabrati sjajilo, jarki lak za nokte, maskaru atraktivne boje ili trendi mat ruž pitanje je afiniteta, ali sada je pravo vrijeme za njih. Uz minimum ostale šminke, fluorescentni akcent će odlično pristajati tvojoj preplanuloj koži.

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Nude Magique BB L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

  • YSL Rouge Pur Couture The Mats

  • Vivid Matte Liquid Maybelline New York

Povezane teme: šminka, njega , sjajilo za usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi za čišćenje lica koje morate isprobati

Ovo je tajna čistog i sjajnog lica koju ćeš obožavati, zaboravi na jutarnje umivanje toplom vodom, tajna je u ovim proizvodima ...