3 trendovska stila šminkanja koji nam stižu ravno s Dalekog istoka!


1. Azijski urban look

Sivo - ljubičasto obojena kosa, definirana linija tuša preko pola kapka i zagasite matirane usne globalni su trend. Nije mu odoljela ni Korejka Sophia Chang, a naročito nam se sviđa diskretna intervencija na donjem kapku: lijepo osjenčano oko i tušem izvučena linija od pola kapka za dodatno otvaranje oka. Ne zaboravite blushed nudes sjenila i stvarno puno maskare!

 

Tonight ❤️

A photo posted by S o p h i a C h a n g (@fashionista804) on

 

2. 1001 vrela noć

Svu raskoš Dalekog istoka na svom profilu pokazuje Maya Ahmad iz Beiruta. Ovdje se sprema za NYX Arabia Face Awards, a umjesto punih usana koje prve privuku pažnju, primijetit ćete oči. Ovaj stil omiljen je u tom dijelu svijeta, a podrazumijeva beskrajno igranje sa sjenilima zemljanih nijansi, bijelom  i puno crne boje. Ako su usne svjetlije, oči su još naglašenije i tamnije. Ne oklijevajte i uz rub donjeg kapka izvucite punu tamnu liniju za autentični izgled. I naravno, tu su i vrlo raskošne obrve!

 

3. Manga lutka

Ljupka Seto Ayumi stiže iz Tokija i predstavlja girly make-up! Preporučujemo ga djevojkama koje ne žele izgledati poput drugih: blijedi ten, razmazani balzam ili ulje za usne u boji i jedna oštra i besprijekorno precizna i tanka linija tuša od samog kuta oka i preko vanjskog ruba. 

 

 

Povezane teme: šminka, poznati , stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Šminka za Novu godinu: najvažnija je podloga!

Kako ti se najluđa noć ne bi pretvorila u ružan san i kako ti večer ne bi prošla u popravljanju šminke i bježanju od fotoaparata, važno je da s pripre...