3 trika za umjetne trepavice bez umjetnih trepavica

Vjerojatno i ti, kao i mnoge od nas zavidiš poznatim zvijezdama kada na crvenom tepihu prošetaju savršeni look, uključujući i duge trepavice koje savršeno ističu oči. Naravno, jasno ti je da su u pitanju umjetne trepavice. One možda jesu dobro rješenje za holivudske zvijezde na crvenom tepihu, ali za svakodnevno nanošenje, umjetne trepavice mogu biti prava noćna mora.

Zašto izbjegavati umjetne trepavice

Na prvom mjestu potencijalnih katastrofa prilikom stavljanja umjetnih trepavica svakako je ljepilo koje, osim što pravi nered, može izazvati ozbiljne alergijske reakcije. Također, svakodnevno nošenje umjetnih trepavica može dovesti do infekcije zbog skupljanja bakterija na rubovima kapaka. Naravno, povremeno profesionalno šminkanje i stavljanje umjetnih trepavica ti neće škoditi, ali za svaki dan ti preporučujemo trikove s maskarom koji će učiniti da tvoje trepavice imaju volumen baš kao umjetne.

3 trika za umjetne trepavice bez umjetnih trepavica

Trik 1 – Odaberi odgovarajuću maskaru

Prije nego u drogeriji zgrabiš prvu maskaru koja ti dođe pod ruku, razmisli kakve trepavice želiš. Ako je efekt umjetnih trepavica baš ono što želiš postići, preporučujemo ti YSL maskaru The Curler s efektom umjetnih trepavica. Ova maskara dizajnirana je baš za one koji žele da im trepavice svaki dan izgledaju savršeno, a ono što je izdvaja od ostalih je efekt uvijanja – s njom ti neće biti potreban uvijač za trepavice! Zamisli samo, jutarnja beauty rutina bez uvijača za trepavice, a sa savršenim efektom umjetnih trepavica. YSL maskara The Curler ima dvije strane – s jedne strane zaobljena četkica daje trepavicama volumen, a s druge, roza četkica podiže i savršeno uvija trepavice. Naravno, ne možemo tvrditi da je baš ova maskara najbolja maskara za volumen, ali savjetujemo ti da je isprobaš!

3 trika za umjetne trepavice bez umjetnih trepavica

Trik 2 – Ne preskači primer za trepavice

Jedan od razloga zašto holivudskim zvijezdama trepavice izgledaju savršeno je i primer za trepavice. Možda ti je neobično što u posljednje vrijeme svaki dio lica ima zaseban primer, ali stručnjaci za ljepotu kažu da je podloga najvažnija, a mi im vjerujemo! Dakle, važno je pripremiti trepavice za maskaru, ako želiš da one izgledaju kao umjetne. Ako odlučiš isprobati YSL maskaru The Curler, s njom skombiniraj YSL primer za maskaru s efektom umjetnih trepavica. Ovaj primer za trepavice ravnomjerno klizi, uvija i produžava trepavice, što dovodi do povećanja volumena. Također, primer se stapa s trepavicama uz efekt vezivanja, što pospješuje postojanost maskare.

Trik 3 – Neka tuš bude na tvojoj strani

Tuš često nanese više štete nego koristi, osobito ako nisi baš vješta u nanošenju. Debela ili razmrljana crta koja je neravnomjerno nanesena na kapak, skrenut će pozornost s trepavica i maknuti ih iz prvog plana. Stoga nanesi tuš u tankom sloju, tik uz korijen trepavica. Ako ti ruke drhte prilikom nanošenja tuša, ne očajavaj, malo vježbe čini čuda, a ako ipak ne uspiješ poslužit će i olovka za oči. 

3 trika za umjetne trepavice bez umjetnih trepavica

Reci nam jesu li ti naši trikovi pomogli? Na koji način ti postižeš efekt umjetnih trepavica? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Make-up trikovi za zavodljiv pogled

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL The Curler Mascara

    Naručite odmah
  • YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Flash Primer

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, tuš, oči , YSL

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako odabrati rozi ruž za usne prema tonu kože

Svaka žena u svojoj torbici osim klasičnog crvenog, mora imati bar jedan dobar rozi ruž za usne...