4 koraka za pravilno nanošenje tekućeg korektora

Nakon klasičnih korektora u stiku, tekući korektor je tijekom posljednjih godina postao pravo make-up otkriće. I dok nam pruža mnoštvo različitih mogućnosti, malo koja dama se može pohvaliti da ga zna nanijeti poput prave make-up majstorice. Ipak, nekoliko jednostavnih koraka pomoći će vam u misiji da postanete beauty guru i učiniti će vaše lice savršenim.

1. Odaberite pravi proizvod


Za razliku od pudera, tekući korektor ne mora pogoditi pravu nijansu vašeg lica već samo približnu (make-up stručnjaci savjetuju da je bolje odabrati malo svjetliji nego tamniji). Ono što je važnije kod odabira pravog tekućeg korektora je njegova gustoća i postojanost. Naš odabir je True Match tekući korektor koji će dijelu oko očiju dati blistavost.

2. Tekući korektor kao čarobni štapić


Da, istina je! Ako ga pravilno nanesete, tekući korektor može prekriti gotovo bilo što. Ipak, ne treba ga miješati s korektorima i primerima u boji čija je namjena prekrivanje crvenila i ostalih neugodnosti, jer kod tekućeg korektora postoje jasna pravila gdje ga treba nanijeti. Nanesite manju količinu na podočnjake, bore oko usana ili na čelu kako bi ih prekrili prije nanošenja tekućeg pudera.

3. Savršeno uklopljen

Kako biste ga savršeno nanijeli, tekući korektor je potrebno utapkati u kožu. U tome vam može pomoći beauty blender ili manji gusti kist koji će popuniti svaku boru.

4. Ne zaboravite - svaki tekući korektor ima svog najboljeg prijatelja


Kako bi iskoristile potpuni potencijal svog tekućeg korektora, potrebno ga je fiksirati tekućim i kompaktnim puderom. Najbolje bi bilo da je to odgovarajući tekući puder istog sastava i istih svojstava pa vam savjetujemo da True Match korektor koristite s tekućim i kompaktnim puderom iz istoimene L'Oréal Paris kolekcije.

Pročitaj više o: Vichy Dermablend puder

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

    Naručite odmah

Povezane teme: korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako odabrati pravi korektor za sebe

Dobar korektor je ključ za besprijekoran ten i savršen makeup. Zato je vrlo važno izboru korektora posvetiti vrijeme kako bi odabrala baš onaj pravi. ...