4 trika za dugotrajnu moć prekrivanja tekućeg pudera

O šminkanju  i pravilima možemo ispisati beskonačne retke, ali ostaje činjenica da je tekući puder osnova svakog dobro našminkanog lica. Ako se u početnim koracima dobro snađemo, rezultat će biti upravo onakav kakav želimo.

Stoga smo za vas izdvojili nekoliko savjeta koji će vam sigurno pomoći da tekući puder ostane duže na vašem licu, a šminka izgleda svježe tijekom cijelog dana.

Trik broj 1: Pričekajte da koža potpuno upije hidratantnu kremu


Znamo da ste u žurbi i da nemate dovoljno vremena baš za svaku sitnicu, ali upravo te sitnice mogu pokvariti sve. Zato ne preskačite nanošenje hidratantne kreme na lice prije nego se počnete šminkati. I najvažnije – dajte svojoj koži dovoljno vremena da upije kremu. Tako možete biti sigurne da će tekući puder ostati na svom mjestu tijekom napornog dana.

Trik broj 2: Vodite računa o primeru/bazi


Primer ima ulogu pripremiti kožu za nanošenje tekućeg pudera i njegova upotreba je ključna ako želite da šminka traje duže. Kada birate primer, obvezno pročitajte specifikaciju proizvoda i izbor prilagodite svom tipu kože.

Trik broj 3: „Ispecite“ šminku


Sigurni smo da ne postoji djevojka koja još uvijek nije čula za „baking“ tehniku. Ova tehnika je jedan od načina da vaš tekući puder bude postojan tijekom cijelog dana. Temelji se na tome da se na lice nanese velika količina pudera i ostavi nekoliko minuta da stoji. Zbog velike količine tekućeg pudera koža ne može disati pa se puder „peče“ na povišenoj temperaturi kože, što ga čini postojanim i dugotrajnijim.  Na kraju višak proizvoda uklonite odgovarajućom četkom.

Trik broj 4: Završite look kompaktnim puderom

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kada ste završile s nanošenjem tekućeg pudera, nanesite kompaktni puder koji osigurava dugotrajni mat efekt. Savjetujemo vam da kompaktni puder nanosite aplikatorom koji dobijete uz njega kako ne biste pretjerale s količinom.

Pročitajte više o: Tekući puder i različite tehnike nanošenja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'oreal Paris True Match Compact Powder

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, tekući puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vruća pitanja s Enom Lunom i Martinom

Aleksandar Đikić, popularni Điki, Makeup in the City ovog tjedna donosi vruća pitanja s Enom Lunom i Martinom...