5 jednostavnih  varijanti nanošenja tuša za oči

1. Nude

Upotrijebi bijelu olovku za oči kao highlighter, kako bi tvoje oči izgledale veće i blistavije. Uokviri cijelo oko, a za prirodniji izgled stopi boju četkicom. Za maksimalni efekt, odaberi bisernu olovku. Završi slojem maskare koja definira i produžava trepavice.


2. Mačkasti pogled

Biće ti potreban crni Kohl prah, fini kist i mirna ruka! Tekući tuševi ili dobro naoštrena crna olovka za oči će također poslužiti. Gornji kapak obrubi i na krajevima ga lagano nakosi, a zatim uokviri cijelo oko finom tankom crtom. Crta bi trebala biti tanka na unutarnjem kutu oka i sve šira prema vanjskom.


3. Diskretna definicija

Učini da tvoje trepavice izgledaju gušće uz pomoć Kohl praha ili tekućeg tuša za oči, koji ćeš nanijeti na sam korijen gornjih trepavica. Izvuci finu tanku crtu od unutarnjeg kuta oka koja će biti sve deblja prema vanjskom kutu. Na donji kapak nemoj nanositi ništa. Za dodatnu definiciju, nanesi bijelo sjenilo za oči i finiširaj maskarom za dodatni volumen.


4. Crna podcrta

Za dodatno stiliziran look, stavi crnu boju ispod oka, ali prvo nanesi bazu ili primer kako bi spriječila razmazivanje. Ovo možeš postići i olovkom, ali tušem u gelu ćeš postići bolju preciznost. Izdužit ćeš oko ako produžiš crtu malo izvan ruba oka. Kistićem popuni eventualne propuste između donjih trepavica i crte tušem.


5. Tehnikolor look

Možeš isprobati plavi tuš za oči, kao na Chanelovoj reviji, ali ako još uvijek na to nisi spremna, ostani samo na crnim tušem iscrtanom gornjem kapku. Dodaj malo metalik bijelog sjenila za oči u unutarnje kutove oka za dodatnu definiciju i kompletiraj maskarom koja produžava trepavice.

Pročitajte još: Trikovi za savršeno krupne oči za samo 5 minuta

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Superliner Superstar LOreal Paris

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Grandiôse Liner Lancôme

Povezane teme: šminka, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lash Sensational maskara: Nova formula obogaćena uljem divlje ruže

Ako si navikla na legendarnu Maybelline New York Lash Sensational maskaru koja pruža luksuzan volume trepavica, kod koje trepavice postaju senzacional...