5 mitova o šminkanju

1. Ruž i lak za nokte u istoj boji ..... hm, ne nužno.

Lak za nokte uopće ne mora biti iste boje kao i ruž. Štoviše. Mogu biti kompatibilni, ali identična nijansa djeluje kao da ste se previše trudili i sve baš do detalja složili. Oslobodite se i krenite: neka budu sličnih nijansi ili potpuno različiti, ali ipak kompatibilni. Jarko crveni ruž podnosi čak i neutralnu boju laka, a crni lak za nokte odlično ide uz nude šminku. Uz smoky eyes možete nositi i zeleni lak za nokte. Gledajte cjelovitu sliku, a ne detalje.

 2. Rumenilo ispod jagodica? No-no.

Rumenilo je tu samo za završni touch - na jagodicama. Danas se lice sjenči konturiranjem. Uvucite obraze i povucite crtu nekoliko nijansi tamniju od vaše kože (može i uz pomoć bronzera), a na jagodice cijelom površinom nanesite par nijansi svjetliju nijansu i to je onda posvjetljivanje. Rumenilo se stavlja samo na vrh jagodica i to u boji koja licu daje svježinu.

3. Naglasi oči ili usne.  Ili oboje?

Smokey eyes se MOŽE kombinirati s crvenim ružem! Ok, ne očekujemo da ćeš u ovom izdanju ići nedjeljom na tržnicu, ali za neke posebne prilike, ovaj look može biti vrlo dobro rješenje ako je vješto nanesen i uklopljen.

4. Crveni ruž i crvena kosa ne idu zajedno Ma, tko kaže?

Crveni ruž IDE uz crvenu kosu! Samo je važno odabrati pravu nijansu crvenog ruža i dobit ćete dvostruko snažniji efekt. Sve nijanse crvene s toplim, narančastim podtonom će odlično pristajati. Može hint? Julianne Moore!

5. Usne treba uokviriti tamnijom olovkom. Tako passé!

Zapravo nije ako ste vješti u izvođenju Ombre tehnike na usnama. Vizažisti kažu kako se ruž mora nanijeti olovka identične nijanse, no kako to nije uvijek lako izvedivo, preporuka profesionalaca je da koristite olovku u prirodnoj boji svojih usana i to uz skoro sve boje osim svjetlijih.

Pročitaj više o: 5 trikova da ruž uvijek ostane na svom mjestu

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se