5 pravila za dnevni look

Imaš samo nekoliko minuta za uređivanje i izlazak iz kuće. Trčiš do ogledala i nanosiš prvo sjenilo koje ti je pri ruci. Dolaziš u ured, a tamo te svi čudno gledaju. Uzimaš ogledalo i tek onda vidiš što si napravila.

1. Izbjegavaj crno sjenilo i šljokice


Šminka mora istaknuti tvoje prednosti, ali je nekad i mala količina šminke previše. Ako je tvoje radno mjesto ured, previše napadan make-up nije prihvatljiv. Zato izbjegavaj smokey eye i boje poput crne, tamno plave i šljokice koje privlače pozornost.  

2. Tuš za oči


Ako voliš tuš za oči, a ne želiš izgledati previše napadno, postoji rješenje. Istaknute trepavice! Izvucite liniju na vrhu gornjeg kapka, uz trepavice ili nacrtajte liniju na dio ispod trepavica.

3. Smokey eye


Misliš da bi ostavila dobar dojam ako na sastanak dođeš s jako istaknutim očima? Ali to ne znači da moraš zaboraviti na smokey eye, samo odaberi svjetlije nijanse poput sive ili smeđe, koje će učiniti tvoj izgled poslovnim. Tamnu boju nanesi što bliže trepavicama, a onda dodaj svjetlije nijanse.  

4. Jednostavno je recept za uspjeh


Na oči nanesi sjenilo u boji kože, a zatim tuš na liniju ispod trepavica. Tako ćeš posvijetliti oči. Ne zaboravi urediti obrve a cjelokupni make-up zaokruži maskarom.

5. Bitno je da se osjećaš ugodno


Nikada nemoj koristiti šminku s kojom se nećeš osjećati ugodno. Make-up je tu kako bi se osjećala samouvjereno. I ako ti crveni ruž ne pristaje najbolje, nemoj ga koristiti.

Pročitaj više o: Kako najbolje istaknuti oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

  • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner

    Naručite odmah

Povezane teme: ruž, tuš, sjenila za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjenila za oči od A do Ž

Potrebno ti je samo malo boje, četkica i dobra volja kako bi naučila pravilno nanijeti sjenila za oči i našminkati se za svaku priliku...