5 puta gušće trepavice? Nikad lakše!

Savršene trepavice su svakako misija broj 1 za sve pripadnice ljepšeg spola koje neprestano tragaju za dužim i gušćim trepavicama. One se često služe najrazličitijim trikovima kako bi svoj pogled učinile neodoljivim. Sada više nema potrebe za trikovima jer smo za tebe pronašli maskaru koja ti donosi upravo ono za čim tragaš – besprijekoran volumen.

Majstor za volumen trepavica


Budući da smo do sada isprobali stotine različitih maskara, slobodno možemo reći da imamo visoke kriterije koji su nam i pomogli otkriti nekoliko genijalnih proizvoda u svijetu šminke. I upravo takav „majstor“ za volumen je L’Oreal Paris Volumissime X5 maskara.

Ova maskara ti donosi volumen trepavica čak pet puta veći od ostalih maskara koje si do sada isprobala, a njezina intenzivno crna formula čini trepavice crnim poput katrana.  Samo jedan sloj Volumissime X5 maskare naglašava trepavice do maksimuma i daje pogledu dubinu i dovoljnu dozu zavodljivosti.

Svaka trepavica na svom mjestu


Volumissime X5 izdašno obavija trepavice od korijena do vrha, bez stvaranja grudica. Možeš biti potpuno sigurna da će tvoje trepavice biti savršeno razdvojene i neugodna situacija slijepljenih trepavica od sada će te zaobilaziti. Četkica je napravljena tako da lako nanosi sadržaj i naglašava svaku trepavicu pojedinačno.

Volumissime X5 maskara savršen je izbor za sve djevojke koje žele očarati okolinu svojim pogledom. Idealna je za sve prilike, kako za poslovne sastanke, tako i za nezaboravne večernje izlaske s društvom. Sve ovo u samo jednoj bočici? Da, moguće je! I sigurni smo da će Volumissime X5 maskara postati tvoj make-up izbor broj 1!

Pročitaj više o: Najbolji make-up pokloni za Strijelca

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oréal Paris Volumissime X5 Carbon Black

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Euforija Makeup look trend

Kako se našminkati uz pomoć šljokica i kričavih nijansi sjenila za oči. Djevojke su odabrale tri look-a koja će te apsolutno oduševiti, a koja su ide...