5 rituala žena s nevjerojatnom kožom lica

1. One čiste lice dva puta dnevno.


Ako vam ovo ne pada teško, onda ste jedan korak bliže savršenoj koži lica. Redovito čišćenje lica – dva puta dnevno, idealno je beauty pravilo žena s besprijekornom kožom. Umivanje lica ujutro i prije spavanja je bitno kako bi se očistile pore u kojima se skupljaju nečistoće. Osim vode, važno je i sredstvo za čišćenje koje odgovara potrebama vaše kože. 

2. One svakodnevno koriste kreme sa zaštitnim faktorom.


Nanošenje kreme za sunčanje tijekom dana iznimno je važno za kožu lica, kao i čišćenje i hidratacija. Stoga, ako već niste uključile kremu za sunčanje u svoju dnevnu rutinu, krajnje je vrijeme da to napravite. 
Utjecaj UV zraka je jedan od vodećih uzroka pretjeranog starenja kože, a to ne želi niti jedna žena. Zato, UVIJEK nanesite kremu za sunčanje poslije hidratantne kreme, a prije šminkanja. 

3. One znaju ugoditi svojoj koži.


Nekad je dobro organizirati male spa rituale u vlastitom domu. Neka zvijezde ovih beauty trenutaka budu L'Oréal Paris Pure Clay maske s pročišćavajućim glinama, pomoću kojih ćete za samo 10 minuta imati čistu i blistavu kožu. 

4. One se brinu o različitim dijelovima lica na drugačije načine.


Različiti dijelovi našeg lica imaju različite potrebe. Mnoge žene se bore s masnom T-zonom, dok su ostali dijelovi lica suhi. Stoga, imate li suhu ili masnu kožu, multimasking tehnikom pružit ćete svom licu baš ono što mu treba! 
Kad je riječ o koži oko očiju, ona je puno osjetljivija, stoga trebate nježno uklanjati šminku, kao i odabrati odgovarajuću kremu za hidrataciju.

5. One koriste samo kvalitetne make-up proizvode.


Samo zato što je proizvod trenutno aktualan ne znači da je idealan za vaše lice. Upotreba šminke koja odgovara potrebama vaše kože važan je korak u izbjegavanju kriznih beauty situacija. Preporučujemo vam savjetovanje s vašim dermatologom, ali i same morate osjetiti što vam od proizvoda najviše odgovara.

Pročitaj više o: Pripremite kožu za nanošenje šminke​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Micellar Water

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

Povezane teme: šminka, lice, njega , maske za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brend NYX Professional Makeup predstavlja kolekciju dekorativne kozmetike nadahnutu filmom Avatar: Put Vode studija 20th Century Studios

Ovo je nova NYX Professional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...