5 smoky eye grijehova

Kad je u pitanju smoky eye look morate biti precizne i pažljive, jer i mala pogreška može promijeniti željeni efekt.

1. Prva i osnovna pogreška je zaboravljanje

Prije nego nanesete sjenilo, na kapak nanesite primer. Ovaj korak je posebno važan za smoky eye izgled. Osim što će primer prekriti nedostatke na vašoj koži, poslužit će i kao baza za sjenilo. Zato ga nikad ne zaboravljajte nanijeti.

2. Previše tuša za oči


Ako koristite previše tuša za oči možete izgledati neuredno. Potrudite se da željenu liniju izvučete precizno, a vrhove izblendajte . Velika količina tuša može izazvati "izgled rakuna" oko očiju što sigurno niti jedna djevojka ne želi.

3. Ne blendate dovoljno


Kad je u pitanju šminka za oči, vrlo je važno dobro ju izblendati, jer je to važan korak za postizanje savršenog izgleda. Što ju više blendate, vaše oči će izgledati ljepše.

4. Miješanje previše boja na vašem licu

Za smoky eye izgled važno je koristiti boje koje se slažu. Možete kombinirati svijetlo smeđu boju s tamnijim nijansama i na kraju dodajte bež boju koja će istaknuti vaše oči. Izbjegavajte previše boja koje se ne slažu, kako biste dobile savršen smoky eye.

5. Nanošenje sjenila nakon pudera


Jako je važno na vaše lice prvo nanijeti puder, pa tek onda sjenilo na oči, kako ne bi došlo do neurednog izgleda. Kako biste izbjegle ovaj problem prvo nanesite korektor i puder, a zatim našminkajte oči u željenoj boji.

Pročitaj više o: Najčešće pogreške sa sjenilima za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris La Palette Smoky

Povezane teme: oči

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovi makeup proizvodi će obilježiti jesen 2019. godine

Predstavljamo ti naše jesenske makeup favorite koji će te pratiti u stopu na putu promjena i novih odluka i koji će zasigurno uljepšati tvoju svakodne...