7 beauty trikova koji će vas spasiti kad kasnite

1. Zaboravite na kričave ruževe

 

 


Slažemo se, ruž jarke boje je dobar izbor, ali kad kasnite nije najsretnije rješenje. Ponesite sa sobom nude ruž ili sjajilo za usne i nanesite ga dok čekate da se upali zeleno na semaforu.

2. Nabavite višenamjenski kist

Umjesto da svoju kozmetičku torbicu zatrpate s kistovima, nabavite jedan višenamjenski s kojim možete nanositi rumenilo, bronzer i highlighter.

3. Planirajte make-up

Dobar make-up ovisi o vašoj mašti, ali njegova osnova je priprema. Zato, razmislite o svojoj make-up rutini i o tome koji korak vam oduzima najviše vremena. Zatim, taj korak zamijenite bržim.

4. Umjesto tuša za oči - nanesite maskaru

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Maskara će vam uštedjeti vrijeme koje trošite dok nanosite olovku ili tuš za oči. S Maybelline New York Big Shot maskarom jedan sloj će vam biti dovoljan.

5. Preskočite jutarnje čišćenje lica

Kad kasnite, nemate vremena za jutarnju rutinu. Zato, investirajte u jedan višenamjenski proizvod, poput micelarne vode, koja će zamijeniti nekoliko proizvoda koje inače koristite.

6. Lažno konturiranje

 

 


Zaboravite na konturiranje i nanesite bronzer, koji je odlična zamjena. Trebat će vam minuta-dvije da bronzer nanesete na lice i to na one dijelove koje obično konturirate. Nema razlike, zar ne?

7. Jedan sloj laka za nokte je sasvim dovoljan

Zaboravite nanošenje više slojeva laka za nokte. Umjesto da gubite vrijeme, nalakirajte jedan sloj laka, ruke stavite pod ledeni mlaz vode kako bi se lak osušio i spremne ste!

Pročitaj više o: Ova 3 beauty trika nikako ne pokušavajte napraviti kod kuće​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Volum Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, dnevna šminka, konturiranje, manikura, sjenčanje lica , nokti , oči , usne , dnevna šminka

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nanijeti kompaktni puder: 4 jednostavna trika

Svaki puder daje svoj doprinos prilikom stvaranja onog idealnog makeup izgleda. Otkrivamo kako nanijeti kompaktni puder i zašto je on važan korak u pr...