Adelin vizažist otkriva tajne savršenog i prepoznatljivog cat-eye looka ove glazbene zvijezde

Ne samo da dobitnica Grammyja, engleska pjevačica Adele ruši pravila svojim nevjerojatnim glasom i pjesmama, već i svojim prepoznatljivim izgledom.

Adele se probila na glazbenu scenu u vrijeme kada su sve pop pjevačice bile vitke, plave i polugole u spotovima. Ali ne i Adele. Kao plavuša, ona je putena. A zbog svojih oblina postala je uzor mnogim mladim ženama širom svijeta koje se ne uklapaju nužno u uobičajenu sliku. Umesto toga, ostaju dosljedne svom autentičnom izgledu. Adele šalje poruku da biti lijepa i uspješna ne znači i izgledati kao svaka druga.

Nakon što su Lancomovu kreativnu direktoricu Lisu Eldridge zatrpali pitanjima čitateljica kako mogu postići Adelin poznati look, Lisa je potražila Michaela Astona, vizažistu dotične pjevačice. Otkrili su kako iscrtati oči tušem i postići Adelin prepoznatljivi cat-eye look koji je postao njezin zaštitni znak i česta tema tutorijala na You Tubeu.

Iskopirajte Adelin cat-eye look slijedeći ove korake:

 

Korak po korak

1.    Koristeći fini kist Michael Aston prvo povuče crtu tušem od sredine kapka što je bliže moguće korijenu trepavica, čineći je punijom kako se približava vanjskom kutu oka. Izvlači zatim liniju i preko brzim pokretom, kreirajući glatku liniju koja produžava oko. Ovaj pokret intenzivira, čineći oko podignutijim.

 

2.    Istim kistom tuša dodaje još jedan sloj kako bi po potrebi preoblikovao crtu.

3.    Za dodatni naglasak, stavite diskretne umjetne trepavice i maskaru, izvlačeći trepavice prema van. Sada ste spremni da se pojavite i pokažete svoje lijepe oči, ali pripazite, jer vaš izgled neće proći neprimijećeno.

Pročitajte još: Jaki smokey eyes za dramatičan pogled!

Povezane teme: šminka, lice, usne, sjenila za oči , sjenčanje lica , poznati , stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up in the City: Jedan dan s Dunjom - Dunja Jovanić

Saznaj njenu jutarnju rutinu, pokupi trikove njege kože i šminkanja koje prakticira usput dok se ravno iz teretane u autu sprema za sastanak, a kasnij...