Beauty rutina za žene koje se svakodnevno šminkaju

Prva ste osoba kojoj se prijateljice obraćaju kad im je potreban savjet za kupnju tekućeg pudera, brzo jutarnje konturiranje ili stavljanje tuša za oči poput profesionalca. Znate 101 mjesto na licu na koje se može nanijeti highlighter i reorganizirate sadržaj svoje kozmetičke torbice na početku svake nove sezone.

Ako se prepoznajete u nekom od prethodnih opisa, sasvim je sigurno da ste make-up „ovisnica“ koja samouvjereno nanosi šminku svaki dan. A još je sigurnije da vam je baš zbog vaše stručnosti za uljepšavanje potrebna odgovarajuća njega kože zbog koje će svaki vaš sljedeći look izgledati još ljepše i inspirativnije.

Zato primijenite nekoliko koraka za savršen beauty ritual koji ćete obožavati i vi i koža vašeg lica:

Micelarna voda


Osim što se značajno razlikuje od drugih proizvoda za skidanje šminke, micelarna voda se može koristiti i za čišćenje lica. Njezini sastojci micele poput magneta privlače sve nečistoće na koži pa nije potrebno isprati ovu čarobnu tekućinu.

Gel za umivanje


Kako biste bile sigurne da vam je lice potpuno spremno za nanošenje omiljenih make-up proizvoda, odaberite neki od L'Oréal Paris Pure Clay gelova za umivanje i koristite ih ujutro i navečer bez izuzetka i izgovora. Njihovom redovitom uporabom vaš ten će biti blistav, ujednačen i spreman za šminkanje.

Maske od gline


Dovoljno je da ih nanesete na lice 2-3 puta tjedno i vidjet ćete zbog čega su izazvale toliku pomamu u beauty industriji. Njihove formule prilagođene su različitim tipovima kože  pa možete odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama. Također, ako vam je koža mješovita, maske možete kombinirati. Odaberite omiljenu multimasking tehniku i po svojoj mjeri kreirajte spa tretman kod kuće u kojem možete uživati s najboljim prijateljicama.

Hidratantna krema


Za početak je važno zapamtiti da je ovaj tip kreme važan za svaki, a ne samo suhi tip kože. Nanesite je na čisto lice i ne zaboravite da je potrebno malo pričekati da se upije prije nego krenete s nanošenjem pudera. Samo na ovaj način ćete biti sigurne da će vaš make-up look biti dugotrajan, a vi ostati primjer žene s njegovanom i blistavom kožom lica.

Pročitaj više o: Hidratantna krema: Važan korak njege svih tipova kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

 • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

 • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

  Naručite odmah

Povezane teme: njega , maske za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zaštiti svoju kožu: Skincare trikovi za hladno vrijeme!

Njega kože u hladnijim danima zahtijeva određene promjene u skincare rutini, a dobri savjeti i trikovi pomoći će ti što lakše prebroditi ulazak u jese...