Beauty tajne fotogeničnih djevojaka

Jesi li pomislila nekad kako zvijezde na fotografijama uvijek izgledaju prekrasno, a tebi to nikako ne uspijeva? Zato smo pitali stručnjake koji su nam odali nekoliko tajni kako da na slikama za tili časak izgledamo poput zvijezda. 

Slikaj se iz određenog kuta

 

 


Stani ispred ogledala i odaberi položaj koji će najbolje istaknuti tvoje lice i ne zaboravi na položaj tijela. Ako to naučiš, lako ćeš pozirati pred kamerama. 

Pazi na osvjetljenje

 

 


Ako je svjetlo iza tebe prejako tvoje lice se neće najbolje vidjeti. Za fotografiranje je najbolje da svjetlost bude ispred tebe.  

Za poziranje ispred kamere istakni svoj make-up

 

 


Baš zato ti preporučujemo proizvod poput korektora u boji, za prekrivanje tamnih podočnjaka ili crvenila. Kao i podloge koje ne izazivaju sjaj. Ne zaboravi i na konturiranje, a malo bronzera nanesi i na najviše točke jagodica, unutarnje kutove očiju i na most nosa. Ali, ne pretjeruj!

Glavu gore

 

 


Ako spustiš glavu iskrivit ćeš vrat, a jagodice i oči se jednostavno neće vidjeti na slici. Kameru namjesti malo iznad linije očiju, jer ćeš tako istaknuti svoju bradu. 

Boja za usne jako je bitna na fotografiji

 

 


Ako odabereš klasičnu nude nijansu ili prekrasnu crvenu nećeš pogriješiti. Na sredinu usne dodaj malo sjajila, kako bi dodatno naglasila usne.

Obrve uokviruju tvoje lice

 

 


Obrve popuni olovkom, tamnijom nijansom od tvoje prirodne boje, jer ćeš ih tako istaknuti na slikama. Uz sve to ne zaboravi na dozu samopouzdanja i zabave. Samo tako će slika biti doista savršena. 

Pročitaj više o: Mali trikovi za mladenački izgled​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 346 Red Perfecto

Povezane teme: lice, usne, ruž, crveni ruž , oči , tekući puder , puder , usne , nude , korektor, obrve

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske: Način hidriranja kože lica koji moraš isprobati

Hidratacija lica je neophodna tijekom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu, koji pospješuje hidrataciju kože...