Big Shot Colossal vs. Push Up Angel

Ovog puta predstavljamo vam čak dvije. Želiš li postići anđeoski izgled odaberi Push Up Angel maskaru, a ako se želiš istaknuti i postići izgled vražice, onda je Big Shot Colossal tvoj pravi izbor.  

Bossy izgled

 

 


Maskara Big Shot je odlična za sve djevojke koje žele postići volumen trepavica samo jednim nanošenjem. Pomoću unikatno napravljene četkice u trenu ćeš naglasiti trepavice bez dužeg nanošenja maskare. Jedan potez i bit ćeš spremna za izlazak s prijateljicama.

Pored toga, proizvod se sastoji od kolagenske formule koja omogućava izrazit volumen, a maskara je odlična i za sve djevojke koje koriste leće. 

Anđeoski pogled

 

 


Glamurozan efekt krila postići ćeš Push Up Angel maskarom koja može bez problema napraviti efekt umjetnih trepavica, a izgledati sasvim prirodno. Nanošenje maskare ne oduzima puno vremena. Četkica će tvoje trepavice pritisnuti na stranu i podignut će ih sve od korijena do vrha.  

Pročitaj više o: Izbjegnite pogreške pri nanošenju maskare​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Volum Express The Colossal Big Shot

  • Maybelline New York Maskara Push up Angel

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beauty proizvodi bez kojih nećeš moći ovog rujna

Ako je vjerovati vremenskim prognozama, pred nama je još jedno miholjsko ljeto, zato je rujan pravo vrijeme za beauty proizvode koji će ti udahnuti no...