Blagdanska manikura

Bliže nam se najljepši blagdani u godini i vrijeme kad ukrašavamo stanove, kitimo bor, palimo lampice, izvlačimo sve najtoplije i naljepše vunene veste s zimskim motivima koje tokom godine strpljivo čekaju u skrivenom kutu ormara. Osim zimskih motiva poput pahuljica, darova, sobova koje nosimo na odjeći, blagdani su vrijeme kada sve ovo želimo i na svojim noktima.

Na internetu su brojni video tutoriali pomoću kojih možete naučiti kako na svojim noktima nacrtati pahulje, Djeda Mraza, motive darova kao i borove koji će se odlično uklopiti u cijeli look.Osim preslatkih motiva koji će podići cijelu kombinaciju u prosincu se najviše traži crvena boja laka za nokte. Osim što je to klasičan odabir koji je uvijek u modi, crveni lak pristaje uz sve kombinacije i može ga nositi gotovo svaka žena, a kažu da je u silvestarskoj noći dobro imati nešto crveno.

Odličan izbor biti će i šljokice koje možete kombinirati sa zlatnim ili srebrnim nijansama laka za nokte koji su već dobro poznati kao vodeće boje tijekom zimskih mjeseci. Možete odabrati i zlatni ili srebrni lak sa šljokicama koji trebate nanijeti tapkajući kako bi se što više šljokica uhvatilo za površinu nokta ili pak koristiti zlatne konfete i kristaliće koje možete pronaći gotovo svagdje.

I dok obično lakiranje noktiju nije komplicirano, blagdanska manikura traži malo vještine i preciznosti, a kako do blagdana ima još gotovo mjesec dana, imate dovoljno vremena da usavršite jedan od ovih načina ukrašavanja noktiju i zablistate ovih blagdana.

Pročitaj više o: Kako pravilno nanijeti lak za nokte u 4 koraka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se