Boje koje te opisuju

Boja kože

 

 


Nude nijansa neosporno vlada ovom sezonom i u mnogo čemu olakšava izbor damama koje traže šminku pogodnu kako za poslovne sastanke tako i za ležerne šetnje tijekom vikenda.

Predstavnice nježnijeg spola koje biraju ruževe u ovim „prirodnim“ nijansama imaju blag karakter, izrazito su komunikativne i uvijek otvorene za nova prijateljstva.

Smeđe i bež nijanse najčešće biraju žene koje nikada ne riskiraju i skoro uvijek u životu igraju na sigurno. One su odmjerene, stabilne, vjerni prijatelji i odlični kolege. 

Roza

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ovo je boja koja nosi duh ljeta i osjećaj slobode. Žene koje nose ruž u ovoj boji krasi kategoričnost i energičnost. Ne smeta im biti u centru pozornosti i sklone su flertu. One provode dosta vremena ispred ogledala, jer žele biti sigurne u svoju ljepotu.

Često su nasmijane i lijepo raspoložene. Pune života i pomalo divlje, žene koje vole rozi ruž sklone su eksperimentiranju. 

Crveni ruž

 

 


Klasični crveni ruž je simbol strasti, stoga i ne čudi činjenica da su žene koje nose ovu boju na usnama poput vatre – mogu ugrijati ali mogu i opeći. Crveni ruž je znak da je žena svjesna svojih vrlina i da točno zna kako reagirati u određenim situacijama. Crveni ruž nose žene koje znaju kako ostvariti svoje ciljeve. 

Pepeo od ruža

 

 


Romantika je ono što krasi pripadnice ljepšeg spola koje biraju ovu boju. One su sanjari koji ne traže aplauze većine, nego pažnju jednog čovjeka. One su brižne i nježne, pune razumijevanja i pažnje za sve koji je okružuju.  
 

Pročitaj više oŠminka na radnom mjestu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Color Sensational Intense Pink

    Naručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Naručite odmah
  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, crveni ruž , usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako odabrati bronzer za lice prema tonu i podtonu kože

Prilikom odabira bilo kojeg makeup proizvoda trebaš obratiti pozornost na svoj ton i podton kože, odnosno trebaš ih uklopiti s njima na odgovarajući n...