Božićni party look by Isabella Rakonić

Za Božić svi imamo tradiciju da izađemo van s društvom. Ako ne za Božić, onda za Badnjak. Ako ne za Badnjak, onda imamo cijeli prosinac gdje je skoro svaki dan neki božićni party. Kako bi bile spremne i izgledale najbolje na tim događanjima preporučit ću Vam par svojih najdražih proizvoda koje intenzivno koristim u ovo vrijeme i bez kojih ne mogu niti zamisliti svoj Božićni look.

Porculanska koža

bozicni look by isabella

Za početak ću staviti Fit Me puder u nijansi 220. On ima mat efekt i daje dojam porculanske kože bez pora i nesavršenosti. Na njega volim još staviti i Fit Me kompaktni puder da još više usavršim look. S ovom kombinacijom izgledat ćete kao lutkica. Na obraze stavim jednu od 3 boje iz Master Blush palete i, naravno, highlighter nijansu koja je također dio te palete. Kupnjom jednog proizvoda zapravo imate 4 različita proizvoda. Obožavam takve domišljate palete!

Oči

bozicni look by isabella

Konačno dolazimo do očiju. Koristit ću predivnu The 24karat Nudes paletu. Konkretno upotrijebit ću zlatnu boju iz palete za kapak. Sa strane ću staviti miks tamno smeđe i crne boje i izblendati za zagasiti smokey look. Na donji kapak ću staviti istu kombinaciju boja. Naravno za kraj koristit ću svoju najdražu maskaru. Lash Sensational je predivna maskara od Maybelline-a koja moje trepavice čini puno gušćim i dužim. Koristim ju za svaki dan, a u dva sloja u posebnim prigodama kao što je party.

Pročitaj više o: Idealni pokloni za Božić by Isabella Rakonić

 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Master Blush Palette

  Naručite odmah
 • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, Blagdanski make-up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Taxi izazov s Teom

Pogledaj kako se Tea snašla u kreiranju mat looka, za veoma kratko vrijeme, na zadnjem sjedištu taxija...