Bronzer tijekom zimskog perioda – da ili ne?

Koliko god nam se čini da je proljeće pred vratima, ostalo je još dosta hladnih, zimskih dana u kojima treba uživati. A svaka djevojka se može prepustiti uživanjima samo onda kada je potpuno sigurna da njezin make-up izgleda savršeno. Uporaba bronzera jedan je od načina da koži dodamo sjaj i svježinu, no kada je riječ o zimskom make-upu, s bronzerom treba biti pažljiv.
 

Pažljivo odaberi nijansu

Kako se nijansa kože lica mijenja ovisno o godišnjem dobu, savjetujemo ti da uvijek imaš barem dvije nijanse bronzera. Tijekom ljeta, kada je koža tamnija, slobodno možeš koristiti bronzer tamnijih nijansi, dok je za zimu pametnije odabrati proizvod svjetlijih tonova.

Modni dodaci kvare dojam

Dolaskom hladnijih dana, u svakodnevne odjevne kombinacije se vraćaju i nezaobilazni dodaci poput kapa, šalova i rukavica. Iako nam pružaju toplinu, ovi modni dodaci se vrlo lako mogu pretvoriti u najvećeg neprijatelja zimskog make-upa. Ako nosiš šal, velika je vjerojatnost da će tvoj bronzer završiti na njemu, što može da pokvari tvoj cjelokupni izgled. Naš savjet je da tijekom zime, kada vanjske temperature zahtijevaju nošenje nekog od zimskih modnih dodataka, zaboraviš na bronzer.

Šljokice? Ne, nikako!

Bronzeri često sadrže u sebi sitne šljokice koje se nježno poigravaju sa svjetlošću koja pada na lice. Nanošenje bronzera sa sjajnim česticama zimi, najveća je greška koju možeš dopustiti. Kako je tijekom zime sunčeva svjetlost puno slabija, uporabom bronzera sa šljokicama riskiraš da tvoj make-up postane predmet podsmjeha jer ćeš sasvim sigurno izgledati kao da si pretjerala s količinom.

Pročitajte više o: Rumenilo ili bronzer?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Koje makeup proizvode nosiš na putovanje?

Fantastični Điki, Paula i Tea su pored odgovora na ova pitanja podijelili s nama i sadržaj njihovih kozmetičkih torbica za putovanje. Otkrili su nam k...