Carstvo boja: Uklopite make-up s trendi krpicama

Kako biste dodatno naglasili svoj look, ne trebate uložiti previše truda - dovoljno je da savršeno uklopite svoj make-up s odjećom. Tu fashion tajnu zna svaka djevojka, a rezultati su spektakularni!

#1 U zimskim mjesecima, kada dominiraju smeđi tonovi odjeće, nude ruž ili smeđe sjenilo za oči će na vrlo efektan način upotpuniti vaš izgled.


Međutim, ako  želite učiniti nešto odvažnije i u svakom trenutku biti spremni za tulum, još bolja ideja je kombinacija crne olovke i zlatnog sjenila za oči.

Osim toga što će se ovakav make-up odlično uklopiti s vašom odjevnom kombinacijom, svjetlucavost će vam dati dodatnu notu glamura.

#2 Crveni ruž, tajno oružje svake žene, savršen je izbor u brojnim prilikama poput poslovnog sastanka, noćnog izlaska, odlaska na kavu, romantičnog sastanka, predavanja .

 

@beautybybda 🇵🇷 is perfection with flawless skin using #fitmefoundation matte + poreless. #mnyitlook

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


Ipak, za potpuni efekt, najbolje je da ga nanesete kada vašom odjevnom kombinacijom dominira crvena boja.

 

Vatreno, smjelo, upečatljivo!

 

#3 Tamni ruževi apsolutni su hit protekle dvije sezone, a posebno kada je riječ o nešto odvažnijim bojama, poput crne i tamnoplave.
 


Crni ruž će izgledati savršeno uz različite odjevne kombinacije - naročito one pomalo edgy, a dopast će vam se i to što za crni ruž na sebi ne morate imati krpice crne boje. Sasvim su dovoljni crni detalji: print na majici, upečatljiv nakit i sl.S druge strane, za ruž plave boje potrebno je da ova boja bude vrlo zastupljena u odjevnoj kombinaciji. Također, imajte na umu da je baby blue ruž dozvoljeno kombinirati s tamnoplavom odjećom, dok obrnutom kombinacijom nećete postići željeni efekt.

Pročitaj više o: Šminka koja najbolje pristaje uz plavu kosu

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se