Četiri savjeta za gušće i duže trepavice

Trepavice su onaj detalj koji svaku ženu može učiniti još ženstvenijom i provokativnijom. San skoro svake djevojke su guste i duge trepavice koje će na jedinstven način istaknuti njezin pogled. 

1. Uklonite šminku

 

 


Prije nanošenja maskare, trepavice trebate dobro očistiti. Maskara je jedan od onih kozmetičkih proizvoda koji se teže uklanjaju, i za koje vam doista treba kvalitetno sredstvo za uklanjanje šminke.

Ako navečer ne uklonite potpuno maskaru, ujutro ćete primijetiti kako vam novo nanošenje ide teže i nikako ne postižete željeni efekt. Zato je vrlo važno pripremiti trepavice za novi sloj maskare!

2. Uvijte trepavice

 

 


Slobodno uvijte trepavice ako vam nisu prirodno uvijene. Takve trepavice izgledaju duže, jer se uvijanjem postiže efekt dužih dlačica. 

3. Njega trepavica

 

 


Za jake i zdrave trepavice obavezno koristite kvalitetno bademovo ulje. Blazinicom natopljenom u bademovo ulje lagano prijeđite preko trepavica.

Trudite se da to postane dio vaše večernje rutine. Primijetit ćete kako vaše trepavice već poslije nekoliko tjedana postaju vidljivo gušće i duže. 

4. Kvalitetna maskara

 

 


Maskara je najbitnija! Nemojte podcjenjivati proizvod koji koristite. Najbitnije je uvijek birati onu koja vam najviše odgovara i s kojom ćete postići željeni efekt.

Naš favorit je definitivno maskara L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber​. U samo dva koraka ova maskara osigurat će vam trepavice o kojima sanjate. 

Pročitaj više o: Zašto je fiber maskara bolja od umjetnih trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

  • L'Oreal Paris Biphase odstranjivač šminke

Povezane teme: šminka, maskara, njega , oči , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sezona čestitanja i poljubaca: trajni ruž za usne kao spas

Uz malo pripreme i nakon primjene nekoliko korisnih savjeta, ruž za usne bit će stavka o kojoj nećeš morati razmišljati te noći. Bilo da je tvoj izbor...