Crta tušem kakvu si oduvijek sanjala!

Koliko puta ti se dogodilo da pronađeš crni tekući tuš za oči savršene formule i intenziteta, ali njegov aplikator kao da ne želi biti na tvojoj strani? Sigurno si isprobala sve tehnike nanošenja kako bi napravila savršenu crtu, ali je vrh tuša bio ili pretanak ili predebeo, ali nikad onakav kakav ti je trebao baš u tom trenutku.

Sada, kao da je NYX Professional Makeup čuo sve tvoje vapaje upomoć ispred ogledala pa je kreirao liniju tekućih tuševa za oči koji nude aplikatore kojima ćete postići savršene crte na kapcima o kakvima ste samo sanjale.

nyx ajlajner

U čemu je trik?

Ovdje ti predstavljamo čak 7 crnih tekućih eyelinera iz linije That's The Point koje ćeš jednostavno obožavati nakon samo jednog poteza uz rub kapaka. Uz pomoć njih možeš na precizan način kreirati 7 različitih lookova, ovisno želiš li prirodan ili dramatičan efekt. Dodatna prednost je što se radi o vodootpornim proizvodima pa smo sigurni da će ostati na svom mjestu i u situacijama u kojima su te neki drugi make-up pomoćnici iznevjerili.

Tanka crta ili zavodljivi cat-eye look – ti biraš!

Opcije iz ove linije nude odgovor na sve tvoje zahtjeve u šminkanju, a naši favoriti su definitivno tuš sa najtanjim vrhom koji može doprijeti i do naizgled nemogućih mjesta, kao i onaj nalik na flomaster koji će za tebe stvoriti taj diva look o kojem si sanjala.

Svih 7 varijanti zajedno kao da ti poručuje – ako možeš zamisliti, onda možeš i iscrtati!

Pročitajte više o: Savjeti za brzo jutarnje nanošenje tuša za oči

Povezane teme: tuš, oči , nyx

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se našminkati kao profesionalni vizažist: uvod

Provoditi vrijeme doma lako može postati dosadno, serije i filmovi su odlično rješenje, ali ne bi bilo loše i naučiti nešto novo...