Crveni ruž njezino je tajno oružje 

Jelena Rozga poznato je ime domaće glazbene scene već skoro dva desetljeća. Vječna plavuša gdje god da se pojavi osvaja svojim izgledom, a tako je bilo i prošloga vikenda kada je nastupala na Rujanfestu. 

Pročitaj više o: PIN-UP GROZNICA

Jednom prilikom Jelena je izjavila da je upravo crveni ruž bio njezin prvi kozmetički proizvod, a da ju je omiljen još uvijek pokazala je i prošloga vikenda kada je uz ležernu crnu kombinaciju koja se sastojala od uskih hlača, majice i jaknice na resice sve začinila crvenim ružem.

Opće je poznato da se crna i crvena odlično slažu, a uz Jeleninu svijetlu put i platinasto plavu kosu dojam je bio još bolji. 

Pročitaj više o: ČARI CRVENOG RUŽA by @ThePileOfStyle

Jelena nikada nije voljela tešku šminku koju zbog snimanja i naravi posla mora koristiti jer ima izrazito osjetljivu kožu pa čim joj prođu snimanja i nasupi, šminku skida. Najviše voli kada joj je koža čista i kada ima dovoljno hidratacije.

S toga ne čudi kako na svome licu večinom naglašava upravo usne. Osim ruža, svome licu dala je osječaj svježine uz nježno rumenilo, a oči je uokvirila crnom olovkom koja nije izgledala pregrubo, već sasvim dovoljno kako bi oči izgledale odmorne i vizualno veće. 

Povezane teme: ruž, crveni ruž

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Makeup trikovi koje svaka djevojka treba znati

Ako se šminkaš svakog dana, onda zasigurno znaš cijeniti dobre makeup savjete. Ovi makeup trikovi će ti olakšati svakodnevicu...