Da li je za Novu godinu bolje staviti ruž ili sjaj by @ThePileOfStyle

Ako se mene pita ja sam od uvijek bila više djevojka za ruž nego za sjaj. Nikada nisam stavljala sjaj čak niti kada je bio na svom vrhuncu. Kako je vrijeme prolazilo sjaj je postajao sve manje popularan, a ruževi, i to u mat nijansama su preuzeli tron. Trenutno je najveća pomama za mat ruževima i upravo zato Vam ja savjetujem da za Novu godinu stavite sjaj.

Isabela Rakonić

Kako izvodim ovo svoje razmišljanje veoma je jednostavno shvatiti. Naime svima je dobro poznato da se modni trendovi, pa tako i beauty trendovi vrte u krug. Kada je jedan trend u svome vrhuncu upravo tada treba prestati s njim i početi koristiti nešto drugo.

Color riche la palette

Već ste mogli primijetiti da brojni časopisi u editorijalima koriste sjaj i to se tek polako počinje ponovno vraćati. Zato je za ovu Novu godinu moj prijedlog da naglasite oči, a usne držite minimalnima, po mogučnosti s blagim sjajem.

Color riche la palette

Ruževi s blagim sjajem su odlični. Moj favorit je Color Riche La Palette od L'Oreala u nude nijansi. Također, ukoliko se ipak odlučite naglasiti usne zavodljivom crvenom, ova paleta dolazi i u red nijansi.

Pročitaj više: Moj idealni novogodisnji look by @thepileofstyle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche Lip Palette Red by L'Oreal Paris

  • Color Riche Lip Palette Nude by L'Oreal Paris

Povezane teme: usne, ruž, sjajilo za usne , Blagdanski make-up, Novogodišnji make-up, zimski trendovi, zimski make-up

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up in the City: Tehnike i trikovi – Dunja Jovanić

Điki i Dunja ti daju prijedlog za makeup uz pomoć koga ćeš zablistati  i ostaviti sve bez daha sa šminkom koja će ti cijelu noć, a ne samo par sati kr...