Diva alert: Beyoncé predstavlja street style sezone, a šminka koja ide uz njega pravi veliki izazov (FOTO)

Mnogi vjeruju da su jesen i zima najzahvalnija godišnja doba što se tiče mode. Većinu odjevnih kombinacija (pa čak i one najobičnije) možete dodatno začiniti oblačenjem statement jakne ili kaputa! Također, širok spektar prilično upečatljive obuće vam je svakog dana na raspolaganju.

Ipak, Beyoncé, koja je između ostalog i na samom vrhu stylish liste, šalje jednu veoma moćnu poruku, koju su dame širom sveta usvojile. Prije svega, ovu divu godinama je odijevala kako za crveni tepih tako i za nastupe, njezina majka, Tina Knowles. Zato ona točno zna koji joj materijali (i veličine) najbolje pristaju.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Kako bi odabrali savršen #coldweather outfit, nemojte odstupati od svoje veličine. Odjevni komadi poput veste, dukserice, dolčevite, jakne, ili kaputa, moraju biti vaš broj ili ćete, u želji da postignete neobavezni look noseći prevelike komade, izgledati kao da ste tek ustali iz kreveta, jer će odjeća visiti s vas. Ono što vas najviše štiti (kaput) nosite isključivo u svojoj veličini, a ostali komadi mogu pomalo viriti, što je i danas veoma šik.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


S odjećom od prirodnih materijala nikada ne možete pogriješiti. Ako nosite svoj broj, bez obzira jeste li manekenske građe ili curvy-babe, pravi je pogodak. Ostavit ćete dojam njegovane žene koja zna šta joj pristaje i snalazi se u svakoj situaciji.

Gospođa Carter donosi novi trend - krzno posvuda! Bez obzira radi li se o detalju ili cijelom odjevnom komadu, po izlasku njezinog posljednjeg albuma "Lemonade", Beyoncé se odlučila za krzno čak i za naslovnu fotografiju!

 

Watch 6 Inch (live from TIDAL X: 10/15) on Beyonce.TIDAL.com

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on


Krzno je oduvijek bilo znak prestiža i mnoge jednostavne "zimske" kombinacije može pretvorini u izvrsne varijante. Naročito ako se odlučite za jednobojne kombinacije - samo jedan krzneni detalj sigurno će podići look na potpuno drugačiju i interesantniju razinu.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Kako biste ostavili poseban pečat na krzeni, topli outfit, probajte malo mat pudera, istaknite oči, nanestite dupli sloj maskare i odaberite omiljeni, tamni mat ruž. Nećete proći nezapaženo, baš kao što ne bi ni diva Beyoncé, koja zasigurno postavlja trendove gdje god se pojavi.

Pročitaj više o: Beyonce na MTV dodjeli: i nagrada i savršeni izgled i jasna poruka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se