Drsko crne trepavice

Odmah da se razumijemo - drsko crne trepavice nisu za svakoga! Kako biste bili ponosna vlasnica istih, trebale biste ispunjavati određene uvjete. Dakle, morate biti samouvjerene, odvažne i svjesne svojih kvaliteta, morate znati što želite, i na kraju, morate vjerovati da je u pogledu MOĆ! Ako ste čitajući ove retke klimale glavom u znak odobravanja, smatrajte da ste dobile zeleno svjetlo za nastavak…

S ponosom istaknite ljepotu svojih očiju, hipnotizirajte sugovornike i učinite da pred vama drhte od neizvjesnosti, uzbuđenja i misterije. Kako biste sve ovo ostvarile potrebna vam je samo „ona prava” - maskara!

Jedinstveno, hrabro i tajanstveno


Većina žena priželjkuje veće i bogatije trepavice od svojih prirodnih stoga ne čudi što je upravo maskara jedan od najvažnijih kozmetičkih proizvoda. Ona će učiniti da vaše oči fasciniraju svakog, bez izuzetka, zato - budite drske!

Važna je i boja i oblik četkice i tekstura, ali ako odaberite intenzivno crnu maskaru koja povećava volumen sigurno nećete pogriješiti.

Crna maskara je must have svake žene koja drži do sebe. Pogodna je za sve stilove šminkanja jer najbolje ističe pogled, a posebno se preporučuje plavušama i brinetama koje imaju svjetlije trepavice.

Pa kako onda odabrati najbolju maskaru?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Nekad ćete promijeniti na desetke različitih maskara dok ne odaberete onu koja vam najviše odgovara, ali ne brinite, vrijedit će truda. Kada jednom nađete pravu, od nje nećete odustati sve dok je bude na policama.

Za efekt drsko crnih trepavica, najbolje bi bilo odabrati maskaru obogaćenu kolagenom. Ona jača trepavice, povećava volumen i, što je još važnije, ne pravi grudice. Također bi bilo dobro odabrati konkavnu četkicu jer ona doseže do samog korijena trepavica i omogućava da u jednom potezu nanesete duplo više maskare. Rezultat je brzo i lako postizanje raskošnog volumena koji će i najsitnije oči učiniti primjetnima i zavodljivima.

Savjet više

Na ekstremno crnim trepavicama će vam svi zavidjeti, ali čak ni s najboljom maskarom ne zaboravite zlatno pravilo: nanesite maksimalno dva sloja!

Ništa nećete postići ako nanosite bezbroj slojeva, naprotiv. Tako ćete samo slijepiti trepavice, a oči će pod težinom maskare djelovati pospano i umorno. Osim toga, nećete se moći riješiti grudica.

Tehnika „mačkastog izvlačenja”


Prvi sloj maskare nanesite povlačenjem četkice prema gore, vertikalno. Tako ćete maksimalno podići trepavice. Drugi sloj nanosite povlačenjem četkice prema vanjskom kutu oka (tzv. „mačkasto izvlačenje"). I zapamtite, make-up na očima najbolje izgleda kada istaknete trepavice. Čak i kada vam se ne da nanijeti sjenilo, malo maskare će učiniti čudo, a malo „one prave” maskare učinit će da vas zauvijek pamte po neodoljivim, drsko crnim trepavicama.

Pročitajte još o: Pronađite maskaru koja odgovara vašim trepavicama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Laminacija obrva: sve što ste željeli znati

Posljednjih godina se pojavio sve veći broj postupaka za oblikovanje, isticanje i bojenje obrva, a mi ti objašnjavamo zašto je najnovija hit procedura...