Duo Chromatic Illuminating Powder by NYX Professional Make-up

Efekt holograma

Duo Chromatic Illuminating Powder by NYX Professional Make-up

Novi Duo Chromatic Illuminating Powder pomoći će vam da istaknete crte lica i kreirate svjež look na potpuno nov način. Formula ovog iluminatora zasnovana je na perlicama koje „hvataju“ svjetlost i daju vašem licu svilenkast i blistav finish. 

Također, zbog poigravanja svjetlosti, koža lica se drugačije presijava iz različitih kutova i lako se postiže holografski efekt.

Biserne nijanse

Duo Chromatic Illuminating Powder by NYX Professional Make-up


Ovaj proizvod je dostupan u pet varijanti, a svaka od njih sadrži Duo Chromatic čestice različitih tonova. Nijanse se kreću od baze 01 Twilight Tint, koja predstavlja najsvjetliju opciju iz ove palete, pa do ružičaste 05 Synthetica baze sa zlatnim Duo Chromatic česticama, kojoj najhrabriji make-up „ovisnici“ neće odoljeti.

Savjet stručnjaka

Za savršen sjaj, vizažisti vam savjetuju nanošenje odgovarajuće nijanse iz ove kolekcije na najviše točke lica, kao što su jagodične kosti, most nosa i Kupidov luk. Uz kvalitetne i pigmentirane Duo Chromatic Illuminating pudere, nema mjesta za pogreške u blendanju! 

Pročitaj više o: Savjeti za blistavu kožu​

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, šminka za posebne prigode , sjenčanje lica , puder , trend , stil , moda , nyx

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati pravi primer za lice

Puderi su skloni oksidiranju i mijenjaju boje prilikom kontakt s kožom i sebumom. E, tu nastupa primer! On je taj koji stvara barijeru - vodootporni, ...