Ecija Vujčić: Vamp look za početak jeseni

Osnova kompletnog vamp looka su tamne nijanse ruževa, a kombiniraju se s prirodnim ili "nude" izgledom. Osim što ga obožavaju poznate svjetske dame, ovaj trend nije zaobišao ni domaće ljepotice poput voditeljice Ecije Ivušić.


Tamne nijanse ruževa, poput boje burgundi i tamno smeđe pravi su modni hit bilo da se radi o ljetnim mjesecima ili hladnijim danima. Slavne ih ljepotice biraju za crveni tepih, a kombiniraju ih s minimalnim nude lookom kako bi usne što više došle do izražaja. Isto je napravila i prelijepa Ecija koja je zasjala u šarenoj cvijetnoj haljini i predivnom make upu koji je naglasio neku ljepotu. Dok je njezino lice prekrivalo gotovo minimalno šminke, a oči su bile naglašene crnim tušem koji je bio izvučen van linije oka, prava zvijezda ovog make up look-a bio je tamni ruž koji je cijelom kombinaciji dao vamp izgled.

Da vaš makeup ne bi izgledao prenapadno, krenite od usana. Lagano ih iscrtajte olovkom koja je za nijansu ili dvije tamnija od ruža, a želite li puniji izgled, na sredinu usana nanesite malo sjajila. Na oči nanesite dva do tri sloja maskare, a možete povući i mačkastu liniju tuša, no nikako oči ne treba napadno isticati. Ovakav make up look neće vam oduzeti puno vremena, a stvorit će efekt uz koji će svi pogledi biti usmjereni baš prema vama.

Pročitaj više o: Elegantno i ženstveno izdanje Andree Čermak

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se