Evo kakva je Adriana Lima bez trunke šminke

Nije ni čudo da brazilski super model, Adrianu Limu, mnogi nazivaju jednom od najljepših žena na svijetu. I dok će većina njih komentirati kako je lako biti lijep uz vrhunske vizažiste i šminku, Adriana im je pokazala kako izgleda bez sve te pomoći. Bez trunke make-upa i profesionalog kista, dokazala je koliko je zaista lijepa. 

Adriana Lima objavila je na svojem Instagram profilu fotografiju i dokazala cijelom svijetu da posjeduje vanserijsku ljepotu. Slavna 35-godišnja anđelica Victorie secert vježba bez imalo šminke, kao i većina pripadnica nježnijeg spola. Kosu je nonšalantno svezala u rep, a šiške s lica sklonila špangicom. Lijepa Adriana ima ten kao djevojčica i na njezinoj koži vide se tragovi urednog života i prehrane.

 

lol #TEAMLIMA #HAMPTONS

A video posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Uz prekrasno lice, Adriana je vlasnica isto toliko lijepog tijela. Bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, ovog je ljeta pažnju plijenila na svakoj plaži na kojoj se pojavila. Adriana je pokazala da ni dvije trudnoće nisu naštetile njenoj liniji i da je još dugo vremena planira harati po modnim pistama.

 

Afternoon bikini 👙👙👙👙👙🕶🕶🕶🕶

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


No, Adriana je dokaz da zdrav izgled i ljepota ne padaju s neba. ‘Sve počinje s onim što i koliko jedete. Osobno, najviše pazim na količinu hrane, to mi je doista svakodnevna misija. Drugo, trudim se što češće vježbati, iako mi je to jako teško ubaciti u svakodnevni raspored, uz naporan posao i dvoje djece’, istaknula je Adriana.

Pročitajte još: Beauty trikovi Jennifer Aniston

Povezane teme: Adriana Lima

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Novosti o Maybelline djevojkama

Koje smo novosti doznali putem društvenih mreža o životu Maybelline djevojaka...