Glamurozna klasika: Cat Eye Look

 

Ovaj make-up trend pogodan je i za dnevni i za večernji look. Pravi je izbor ako želiš izgledati glamurozno, a nemaš puno vremena za šminkanje. Bez obzira jesi li plavuša, brineta ili crnka, ovaj look savršeno pristaje uz sve nijanse tena i kose.

 

1. Potreban ti je tuš za oči s tanjom četkicom i maskara za podizanje i volumen trepavica. Najvažnije je precizno iscrtati ‘’kukice’’ u vanjskom kutu oka, a to ćeš postići ako prije izvlačenja crte tušem obilježiš pravac jednom tanjom crtom koju ćeš izvući od ruba oka u željenom smjeru - simetrično na oba oka. 

2. Nanesi tanak sloj tuša za oči do polovice oka, od unutarnjeg prema vanjskom kutu. Nakon toga, strpljivim pokretima iscrtaj deblju crtu, pokretima u oba smjera, ali tako da prelazi rub vanjskog kuta oka.

3. Za dramatičan look, iscrtaj tanku crtu duž korijena donjih trepavica i izvuci još mačkastiji vrh na vanjski i unutarnji kut oka.

4. Sljedeći korak je maskara. Nanesi veću količinu maskare na trepavice u vanjskom kutu oka za postizanje efekta misterioznog pogleda.

 

 

Ultra savjet za zelenooke: Usudi se eksperimentirati s bojama! Tamno plava i modro ljubičasta nijansa tuša dat će ti ultra moderan Cat Eye look.

Dodatni savjet? Ako pogriješiš tijekom izvlačenja crte, natopi štapić za uši u dječje ulje i popravi. 

 

I tvoj cat look je spreman!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Precise Curvy by Maybelline New York

  • Superliner Superstar by L'Oreal Paris

  • Vivid Blossom Liner by Nyx

  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, tuš, oči , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 načina za prilagođavanje svoje beauty rutine proljeću

Ako do sad već nisi, pravo je vrijeme je da se probudiš iz dubokog zimskog sna i prigrliš proljeće. Predstavljamo ti nekoliko prijedloga koji će ti po...