Greške koje uvijek radite prilikom blendanja

Miješanje boja i tekstura make-up proizvoda prava je umjetnost kojom žene širom svijeta pokušavaju ovladati. Dobra je stvar to što nam make-up industrija stalno pokušava olakšati pokušaje postizanja savršenog tena i to čini nudeći nam razne aplikatore za nanošenje pudera, kao što su kistovi od prirodne i umjetne dlake ili spužvasti aplikatori.

Međutim, čak i kada imamo sav potreban make-up „alat“ i dalje se možemo pogrešno našminkati jer ih ne koristimo na pravilan način. Zato smo za vas prikupili nekoliko najčešćih grešaka prilikom blendanja kako bi bili sigurni da ih nakon čitanja ovog teksta više nećete raditi prilikom uljepšavanja.

Niste dovoljno pažljive

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on


Mnoge ljepotice ulažu u beauty blendere i pitaju se zašto im ne daju look kakav žele. Odgovor je da ove dame vjerojatno nisu obratile dovoljno pozornosti na upute za uporabu ovakvog tipa aplikatora.

Kako bi iz njega izvukli maksimum, blender treba biti vlažan jer tako neće u sebi zadržavati preveliku količinu tekućeg pudera i neće ostavljati višak proizvoda na vašem licu. Ako se budete pridržavale ovog pravila, spužvasti aplikator će puno bolje rasporediti puder na vašem licu, a bit će i od pomoći kada budete koristile proizvod za konturiranje.

Ne čistite aplikatore dovoljno često

Greške koje uvijek radite prilikom blendanja

Kako bi se našminkale na najbolji mogući način, uvijek trebate prvo očistiti svoje lice i na njega nanositi make-up proizvode čistim prstima ili prethodno očišćenim kistovima i spužvicama. U suprotnom, ako aplikatore ne čistite redovito, oni će postati izvor bakterija kako za vaše lice tako i za proizvod za koji ih koristite i vaš look nikad neće izgledati onako kako ste vi to zamislile.

Ne pazite na redoslijed

Ako ne obraćate pozornost na redoslijed kojim nanosite make-up proizvode, onda nije čudno što se oni ne blendaju ispravno. Zato zapamtite da proizvode za konturiranje i posvjetljivanje uvijek treba nanositi nakon stavljanja pudera, jer ćete ih samo tako moći pomiješati na pravi način i osigurati sebi besprijekorno osjenčano lice.

Pročitaj više o: Savjeti za šminkanje u zadnji tren

Povezane teme: šminka, njega

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Dunja Jovanić u taxi izazovu

U nekoj od prethodnih epizoda Make Up In The City serijala, gledali smo Paulu kako se snalazi u taxi makeup izazovu s Adrianom Limom, a sada je došao ...