Hidratantna krema: Važan korak njege svih tipova kože

Tijekom svakodnevnog rituala uljepšavanja, mnoge dame se fokusiraju na postizanje savršenog make-up izgleda i pažljivo biraju puder i korektor prema svom tenu. Međutim, iako su uložile mnogo truda i vremena, nerijetko se događa da ih taj isti puder i korektor iznevjere i da je nakon nekoliko sati njihovo lice daleko od besprijekornog.

U potrazi za nekim drugim varijantama make-up proizvoda koje će se pokazati efikasnijima, žene često zaboravljaju na njegu kože koja je osnova za šminkanje. Pitate se na koji način su povezane vaša beauty i make-up rutina? Odgovor je - hidratantna krema, a u ovom tekstu ćete saznati i zašto.

Zašto je hidratantna krema važna za sve tipove kože?


Prva stvar koju morate zapamtiti je da je hidratantna krema jednako važna za njegu suhe i masne kože. Dok suha koža traži formulu koja će nadoknaditi nedostatak vode u njoj i vratiti joj blistavost, mješoviti i masniji tipovi kože zahtijevaju proizvod za hidrataciju koji nije na bazi ulja. Također, osobe s osjetljivom kožom trebaju izbjegavati sastojke koji su parfimirani i koji će dodatno nadražiti njihovo lice.

Stoga, kada kupujete novu hidratantnu kremu, obratite pažnju na natpise na pakiranju i prilagodite izbor svom tipu kože. Naša preporuka su L'Oréal Paris Hydra Expert kreme za suhu i osjetljivu i normalnu i mješovitu kožu, a na vama je da izaberete najbolju opciju za sebe.

Pravilna hidratacija izravno utječe na šminkanje i konačni izgled


Nakon odabira odgovarajuće kreme, ne biste trebale zaboraviti na pravilno nanošenje. Naime, hidratantna krema se nanosi na čisto lice poslije umivanja, a onda je potrebno sačekati da je tvoja koža upije prije nego se počneš šminkati.

Nedostatak strpljenja da se napravi mala pauza između nanošenja kreme i tekućeg pudera jedna je najčešćih grešaka pri upotrebi ovog make-up proizvoda. Stoga se nadamo da vam se to neće više događati kako bi vaše lice izgledalo njegovano i hidrirano i prije i poslije šminkanja.  

Pročitaj više o: 5 proizvoda za njegu kože kojih se ne odričemo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  • L'Oreal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjenila za oči od A do Ž

Osigurajte savršeni look i uživajte u jednom od najzabavnijih i najkreativnijih koraka kada je riječ o šminkanju...