Hitni make-up look

Poznati vizažisti izdvojili su nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći, ali i nekoliko proizvoda koji su obavezni u vašoj torbi.

1. Razmazana maskara? Nikad više!


Jednostavno ali praktično rješenje su štapići za uši, koji će vrlo brzo postati vaš najbolji saveznik. Imate li problem s razmazanom maskarom ili prejakim sjenilima koja niste izblendale, štapići za uši rješavaju svaki poblem i ne ostavljaju trag. Uzmite štapić za uši i nježnim pokretima uklonite višak šminke.

2. Moćni korektor


Korektor je savršen proizvod koji morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Ugrijte malu količinu korektora među prstima i nanesite ga na kožu kako biste uklonile svaku pogrešku. Korektor možete nanijeti i na svoje usne kako biste spriječile razmazivanje ruža.

3. Maramice

Kako biste spriječile pretjerani sjaj svoje kože, koristite papirnate maramice. Ako primijetite da vam lice previse sja, uzmite papirnatu maramicu i nježnim pokretima uklonite višak masnoće s lica.

Pročitaj više o: 3 make-up pogreške koje sve djevojke rade

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover Concealer

Povezane teme: maskara, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City otkriva: Kako se našminkati za školu i fakultet

Make Up in the City ekipa na čelu s Aleksandrom Đikićem Đikijem i Dunjom Jovanić prisjeća se svojih školskih dana, ali i makeup pogrešaka koje su tada...