Hologram lips

Jarke ili izrazito tamne usne, neonske, mat, šljokičaste, sjajne, dvobojne, ombre, s printom…  Svi ovi trendovi samo se izmjenjuju iz sezone u sezonu i za sve njih možemo reći - već viđeno.

Da se make-up „more” konačno uzburka, pobrinuo se Instagram koji je predočio nešto doista spektakularno - hologramske usne.

Probudite umjetnicu u sebi

Otkad su stigle na make-up scenu, naprosto smo poludjele za njima. Iako je prošlo dovoljno vremena od trenutka kada je ovaj trend zagospodario društvenim mrežama, a potom i naslovnim stranama prestižnih modnih i beauty časopisa, mnoge žene se i dalje ne usuđuju isprobati ga. Kako biste se upustili u ludu hologramsku avanturu, osim hrabrosti i malo truda, bit će vam potreban i adekvatan povod. Zabava, nekonvencijalni prijem ili neka druga specijalna prilika, dovoljno su dobar „izgovor” da sebe počastite božanstvenim hologramskim usnama. Pogledi će se teško odvajati od vas jer revolucionarna formula hologramskih sjajila obične usne pretvara u prava remek djela!

Zaboravite pravila, stvarajte čaroliju!

Spektakularni efekt 3D iluzije na usnama postiže se zahvaljujući nevjerojatnom prelijevanju boja i prelamanju svijetlosti, ali i činjenici da ovaj beauty trend ne podržava nikakva pravila. Probudite umjetničku crtu u sebi, budite oslobođeni i kreativni… Pustite mašti na volju.

Dobrodošli u novu dimenziju - korak po korak

Za početak, nanesite željenu boju ruža. On će u ovom slučaju poslužiti kao baza. Ako ste dovoljno hrabre, iskoristite i više različitih boja, kako biste postigle što moćniji efekt. „Poljubite” papirnatu maramicu i tako uklonite višak proizvoda. U sljedećem koraku, usne obrubite olovkom, po mogućnosti u boji kože, jer ćete na taj način prividno povećati volumen. Olovka će ujedno djelovati i kao graničnik koji će spriječiti razlijevanje pa će ruž stajati tamo gdje mu je i mjesto - na usnama.

Na kraju, nanesite on najvažnije, hologramsko sjajilo. On se može naći u obliku sjajila za usne, ali ga vrlo vjerojatno imate i u nekom drugom make-up proizvodu. Popunite prvo centralni dio usana, pa pažljivo krenite prema kutovima. Pred vama je širok spektar boja: od nježno roza do tamno plave, tako da željeni efekt neće izostati. Jagodicama prstiju ublendajte hologramski sjaj u ruž i pokažite cijelom svijetu da je „umjetnik” rođen! Ako pri ruci nemaš sjajilo za usne (neke od nas jednostavno češće koriste ruž), ne brini, highlighter može odlično poslužiti i pružiti sjajan efekt, a boje možeš kombinirati uz pomoć ruža ili čak olovki.

Tekući highlighteri su odlični ako želiš nahraniti usne zbog formule koja sadrži hranljiva ulja, a mogu napraviti hologramski efekt jednako dobro kao i sjajilo za usne, naročito zbog nježnog, bisernog sjaja koji sadrže.  

Zapamtite, bez obzira na kvalitetu, proizvodi koji stvaraju hologramski efekt imaju tendenciju razmazivanja. Stoga bi bilo dobro da ih držite pri ruci, jer ćete u nekom trenutku morati intervenirati. Minimalni napor za maksimalnu dobit - usne koje obaraju s nogu!

 

Pročitaj više o: Sjajne usne kojima nitko ne može odoljeti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Nyx Duo Chromatic Gypsy Dreams

  • Nyx Duo Chromatic Foam Party

  • Nyx Duo Chromatic Spring It On

  • Nyx Duo Chromatic Day Club

  • L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops

Povezane teme: usne, ruž

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji makeup proizvodi inspirirani 2000tima!

„Prenaglašena“ estetika može biti dobar makeup look, ali samo ako se na pravi način poigramo s njom. Makeup trendovi ranih 2000tih s vremena na vrijem...