Idealni blagdanski pokloni: 5 proizvoda koji se moraju naći na vašoj shopping listi

Dnevna krema 


Iako je u zimskim danima koža manje i rjeđe izložena suncu, ne smijemo zaboraviti na odgovarajuću zaštitu od UV zračenja zbog kojeg koža brže stari i gubi elastičnost. Tu je i hladni vjetar koji ubrzano isušuje kožu.

Važan saveznik u borbi za lijepu, zdravu i mladu kožu je kvalitetna dnevna krema, a jedan od najboljih izbora je svakako Triple active hydrating cream, multizaštitna krema koja pruža trajnu i potpunu vlažnost koži.

Zato je ovo lijep i praktičan poklon kojem će se obradovati svaka žena!

Boja za kosu bez amonijaka


Obojena kosa može biti meka i blistava ako pronađete savršenu boju, a proizvodi koji nisu na bazi amonijaka pružaju sve to i omogućavaju da i kod kuće dobijete boju koja kvalitetom lako parira onoj koju postiže profesionalni frizer.

Najbolje od svega je to što su ovakve boje blistave i dugotrajne i odlično pokrivaju sijede, pa je ovo savršen poklon za mamu ili baku.

Ruž


Proteklih nekoliko sezona ruževi jarkih boja toliko su popularni da su čak stavili u drugi plan tuševe za oči. Ne postoji žena koja se neće obradovati ako je iznenadite crvenim ružom, a one malo odvažnije oduševit će se i nekim tamnijim tonom.

Ono što ne smijete zaboraviti je da ruž treba pružati ujednačenu boju i svijež izgled tijekom cijelog dana, dakle biti postojan i hidratizirati vaše usne.

Ulje za kosu


Primijetili ste da zbog nošenja kapa i šalova vaša kosa gubi sjaj, vlasi lako pucaju i stalno se borite s elektricitetom? Niste jedini - većina djevojaka tijekom zimskih mjeseci ima poteškoće u pravljenju frizure i kosa im gubi kvalitetu i zato je ovo idealan trenutak da pronađete pravo ulje za kosu ili obradujete prijateljicu, sestru ili mamu takvim proizvodom.

Jedno od najčešće hvaljenih takvih ulja je ELSEVE Extraordinary Oil, koje udahnjuje novi život suhoj i oštećenoj kosi zahvaljujući mnoštvu hranljivih sastojaka.

Bronzer


Već nekoliko sezona bronzer je neizostavan dio svake ženske kozmetičke torbice prije svega jer omogućava da održimo privid prirodnog i preplanulog tena i kada je posljednji trag ljetovanja izblijedio s kože.
Idealan dar za prijateljicu bio bi bronzer koji se sastoji od svijetlog i tamnog dijela gdje prvi naglašava konture lica, a drugi čini da koža izgleda prirodno osunčano.

Pročitajte više o: Najljepši blagdanski make up lookovi

Povezane teme: šminka, lice, ruž, dnevna šminka, njega

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svakodnevna borba protiv starenja: Pravilna njega kože u tridesetima!

Kad zakoračiš u tridesete događaju se razne promjene na koži, jesu li upravo tridesete pravo vrijeme za borbu protiv ranih znakova starenja, vrijeme j...