Imaš pjegice? Ova 3 trika su za tebe!

Svatko želi ono što nema. Djevojke s ravnom kosom bi najviše voljele imati kovrče, a djevojke s kovrčama sanjaju ravnu kosu. Djevojke sa svijetlim tenom maštaju o preplanulom tenu, a one s tamnijom kožom žele svjetliji ten.

Ako si među onim djevojkama koje imaju pjegice, sigurni smo da nisi oduševljena tom činjenicom. Iako pjegice na obrazima i nosu mogu biti slatke i privlačne, vjerojatno uporno razmišljaš kako ih sakriti. 

Zlatna sredina

 

 


Ako želiš sakriti pjegice onda ti svakako treba korektor. Biraj korektore koji imaju dobru moć prekrivanja, u nijansi koja je između boje tvoje kože i pjegica.

Ako koristiš svjetlije korektore, riskiraš da ti na licu ostanu sivkaste, vidljive mrlje. Korektor u nijansi pjegica učinit će tvoje lice grubim i potpuno neprirodnim. Isto pravilo vrijedi i za izbor tekućeg pudera. Boja tekućeg pudera mora odgovarati tvom tenu.

Nemoj birati nijansu pudera tako što ćeš ga nanijeti na unutarnji dio ruke, jer ćeš tako sasvim sigurno pogriješiti. Nanesi tekući puder na gornji dio šake ili na vrat. 

„Baking” kao rješenje

Kad naneseš korektor, ostavi ga na licu nekoliko minuta prije nego počneš s razmazivanjem. Baking tehnika će ti biti od koristi i kad je puder u prahu u pitanju. Odaberi puder koji ti osigurava dobru prekrivenost, ali ne pretjeruj s količinom. Previše pudera će samo istaknuti nedostatke lica, a ti ćeš izgledati dosta starije. 

Skreni pozornost na nešto drugo

 

 


Ako ne želiš prekrivati pjegice puderom, onda možeš skrenuti pozornost, tako što ćeš naglasiti usne. Odaberi ombre usne ili neki sličan look i sigurni smo da će tvoja misija biti uspješna.

Pročitaj više o: Novi ludi trendovi u šminkanju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Lip Palette Obsession 01 - Mate bold

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder , trend , stil , moda , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Inovacija: Puder koji hidrira i poboljšava kvalitetu kože

Vjerojatno i ti, bez obzira koji tekući puder koristiš, često voliš "odmoriti kožu” od njega, pa se odlučuješ za cijeli dan bez makeup-a...