Isabella Rakonić: Dvoboj kompaktnih pudera

Puderi su nešto što svaka djevojka redovito koristi i isproba više različitih vrsta godišnje. Tako su moje novo otkriće u svijetu pudera upravo novi L'Oreal Paris puderi - True Match i Infaillible puderi.

Kako oba proizvoda dolaze u prekrasnim kutijicama i oba su vrhunski puderi, odlucila sam napraviti tekst usporedbe ta dva pudera. 

Baršunasti ten

Isabella Rakonić: Dvoboj kompaktnih pudera


True Match je puder koji su koristili vizažisti na posljednjim tjednima mode u svijetu. Njegova odlična tekstura prekriva i najsitnije detalje.

Ako želite imati baršunasti ten onda je True Match idealan puder za vas. Nanosi se s aplikatorskom spužvicom koja dolazi u pakiranju. 

Mat ten

Isabella Rakonić: Dvoboj kompaktnih pudera


S druge strane imamo L'Oreal Paris Infaillible puder. On dolazi u crvenoj sjajnoj kutijici sličnog izgleda kao True Match puder. Također, jako je popularan u svijetu makeup profesionalaca.

Infaillible puder je hit među slavnim manekenkama. Savršeni mat izgled koji daje Infaillible puder teško je dobiti nekim drugim puderom. 

Na kraju je moj zaključak vrlo jednostavan. Oba pudera su doista vrhunski. Samo je pitanje volite li više baršunasti ili mat ten?

Pročitaj više o: Kako koristiti tekući a kako kompaktni puder​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infaillible 225 Beige

  • L'Oreal Paris True Match Golden Beige

Povezane teme: lice, poznati, puder , mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder u kamenu: sve što ste ikad željeli znati

Bez ovog malog make-up pomagala nije se mogla zamisliti svakodnevnica. Mnogo prije nego što su podloge, tekući puderi, kreme u boji i primeri stupili ...