Isabella Rakonić: Moje rješenje za masnu kožu

L'Oreal Paris Infallible 24h Matte puder

Isabella Rakonić: Moje rješenje za masnu kožu


Inače imam mješovitu kožu, onu koja nije niti masna niti suha. To je stvarno odlično, no kada odem na neko putovanje, recimo u zagađeniju Nicu, u kojoj je još i vruće, situacija više nije bajna. Moja koža odmah postane masna i u potpunosti se promijeni.

Dugo godina me mučio ovaj problem i dugo nisam mogla naći savršeno rješenje za njega. Sve dok nisam naišla na L'Oreal Paris Infallible 24h Matte puder. Doista revolucionarno otkriće za mene. Osobno koristim boju Sand za koju mislim da pristaje većini djevojaka.

Koja je zapravo tajna? 

Isabella Rakonić: Moje rješenje za masnu kožu


U L'Orealu u Parizu su znanstvenici dugo vremena radili upravo na ovoj formuli. Radi se o običnom puderu ali s mat završetkom, tzv. matte finish. Ono što je super kod ovog pudera je što ima srednju teksturu i jako veliku razinu prekrivanja nepravilnosti na licu.

Riješite se sjaja uz još jedan super trik s ovim puderom. Nanosite ga na kožu kružnim potezima. Tako ćete dobiti savršen ten. Ono što ja koristim nakon nanošenja pudera je i odlična L'Oreal Paris XFiber maskara. Za svakodnevni look više mi ništa nije potrebno.

Pročitaj više o: Savršen spoj - tekući i kompaktni puder​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

  • L'Oreal Paris Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, poznati, stil, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, šminka za posebne prigode , tekući puder , puder , poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zašto moraš isprobati Lancôme Teint Idole Ultra Wear tekući puder

Mogao bi biti vaš kraj potrage za savršenim izgledom tena budući da je neizostavan proizvod u životima žena već više od dvadeset godina baš ovaj Lancô...