Isabella Rakonić otkriva 4 magične nijanse

Koliko god se trendovi u makeup-u mijenjali, jedan će uvijek biti poput onih iz vremena naših majki i baka. 

Naravno, radi se o rumenilu.

Isabella Rakonić otkriva 4 magične nijanse


Nezaobilazan dio svakog makeup-a koji smo razvitkom novih trendova poput highlightera i konturiranja gotovo zaboravili isticati. 

Većina mladih djevojaka ne zna pravilno nanijeti rumenilo, tj. onako kako odgovara njezinom obliku lica, kao niti odabrati idealnu nijansu za sebe. 

4 Idealne nijanse

Isabella Rakonić otkriva 4 magične nijanse


Ove sezone imam 4 idealne nijanse koje dolaze u novoj Maybelline New York Master Blush paletiOvisno o makeup-u i prigodi koristim tri nijanse rumenila u kombinaciji s highlighterom. 

Prva nijansa je highlight nijansa. Odlično pigmentirana sjajna baby roza boja koju možete koristiti u kombinaciji sa svim ostalim bojama. Druga nijansa je boje breskve koju koristim za svaki dan.

A treća je intenzivnije ružičaste boje koju koristim uz tamniji make-up, dok je četvrta ljubičasta i koristim ju za snimanja. 

Odlična stvar kod ove palete je što uz malo kreativnosti možete napraviti od njih odlična sjenila za oči!

Pročitaj više o: Istaknite jagodice na pravi način​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Blush

Povezane teme: šminka, lice, poznati, dnevna šminka, večernja šminka, šminka za posebne prigode , sjenčanje lica , rumenilo, highlighter

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Jesi li probala novi trend? Instant ljepotu iz vrećice

Hidratacija lica je neophodna tijekom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice....