Ispravite najčešće pogreške pri kreiranju cat eye looka

Sigurno ti se nekad dogodilo da pretjeraš s nanošenjem tuša za oči? Ili si poslije iscrtavanja primijetila nejednake linije? 

Ne brini, to se događa svakoj djevojci i nije baš tako strašno. Iako korekcija tuša za oči često djeluje komplicirano, nikako ne smiješ paničariti, nego slijedi upute za uklanjanje pogreške.

Označi dio koji želiš ispraviti.

 

 


Linija na jednom kapku je tanja od druge? Na jednoj strani je zaobljena, a na dugoj ravna? Točkicom označi pogrešku i tako ćeš još iz prvog pokušaja lakše ukloniti pogrešku, a ne tek iz četvrtog.

Pričekaj da se tuš osuši.

 

 


Upotrijebi štapić za uši, tako što ćeš na jednu stranu nanijeti sredstvo za uklanjanje šminke, te polako prijeđi preko linije koju želiš ispraviti. Nakon što si liniju tuša malo popravila, uzmi još jedan štapić i umoči ga u korektor.

Tim dijelom štapića prijeđi preko pogreške nakon nanijetog tuša kako bi kreirala ujednačen izgled. Za kraj još jednom nanesi tuš za oči preko dijelova koje si popravila.

Pročitaj više o: Savjeti za brzo jutarnje nanošenje tuša za oči​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lasting Drama tuš za oči u gelu

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: šminka, tuš, oči , tuš za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Unlimited maskara – iskošena četkica za savršene trepavice

Bez obzira jesi li se odlučila za dnevni ili večernji make-up, onaj za svečane prilike, cat eye ili smokey eye look, savršenstvo ćeš postići tek kada ...