Izgledajte kao da ćete sresti bivšeg dečka

Imate li novog dečka ili se i dalje borite sa suzama svaku večer prije spavanja zbog bivšeg i priželjkujete “slučajni” susret s njim?! Postoji puno načina da u takvoj situaciji ostavite savršen dojam.

Svaka djevojka je sigurno sto puta zamišljala taj magični trenutak i kako će izgledati savršeno kad sretne bivšeg dečka. Ali takve situacije u stvarnom životu uvijek izgledaju drugačije i dogode se kad se najmanje nadate. Ako ne budete u svom najboljem izdanju, evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da izgledate savršeno i pokažete mu što je izgubio.

Glavu gore

 

 


Samopouzdanje je nešto što je uvijek privlačno. Stoga, iako niste u svom najboljem izdanju, podignite glavu u visine i zamislite kako ste najljepša djevojka na svijetu. Ništa nije tako seksi kao djevojka koja je sigurna u sebe.

Budite vesele i neodoljive

 

 


U trenutku kad sretnete bivšeg, udahnite duboko i sjetite se svih dobrih stvari koje ste počele raditi otkako vas dvoje niste zajedno: druženje s prijateljima, treniranje, čitanje knjiga... U ovom trenutku važno je pokazati osmijeh i ne misliti na ono što se dogodilo. Blistavi osmijeh i malo poigravanje s kosom učinit će puno više od savršene šminke.

Pri ruci uvijek imajte sjajilo za usne

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Proizvod koji morate uvijek imati u svojoj torbi je – sjajilo za usne. Tako, ako sretnete bivšeg, sjajilo za usne u ruke i sigurno ćete se osjećati puno ljepše, a njegovane i lijepe usne će biti primijećene.

U torbi također uvijek trebate imati bočicu parfema, jer miris ostavlja neizbrisiv trag i sigurni smo – vratiće mu se sva lijepa sjećanja  i probuditi sve pozitivne emocije.

Pročitaj više o: Pet trikova za bržu make-up rutinu​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

    Naručite odmah
  • Loreal Paris Mega Gloss Infaillable 505

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, dnevna šminka, večernja šminka, njega , sjajilo za usne , usne , parfem , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Armani Sì Fiori: Oda ženstvenosti

Koja je tvoja prva asocijacija na proljeće - novi cvjetni mirisi, sloboda, ljubav? Ili sve zajedno? Možeš li zamisliti sve to spakirano u bočicu jedno...