Je li highlighter i dalje u trendu? 

Kako se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu, pitate li se nekad jesu li neki proizvodi koje imate u svojoj kozmetičkoj torbici i dalje u trendu? Djevojke često postavljaju to pitanje kad se radi o highlighteru.

Odgovor na pitanje je...

 

 


Highlighter je jedan od pet najaktualnijih make-up proizvoda posljednjih nekoliko godina. I vjerojatno ne postoji djevojka koja u svojoj kolekciji nema barem jedan. A postoje i one djevojke koje u svojoj kolekciji imaju bezbroj highlightera. Jedan brončani, jedan u bež boji, jedan koji ima ružičaste nijanse, jedan tekući... 

Odgovor na pitanje je - highlighter je i dalje u trendu, ali ne u onoj mjeri kao prije. Sad je u trendu posvjetljivanje dijelova lica na nešto suptilniji način. To znači - trebate nanijeti highlighter tako da se primijeti samo na svjetlosti.

Evo kako…

 

 


Ako koristite tekući highlighter ili highlighter u stiku, nanesite ga prije korektora, jer ćete nanošenjem korektora preko highlightera dobiti blaži efekt posvjetljivanja. Želite li još blaži look, onda highlighter nanesite čak prije pudera, što će vam dati najprirodniji mogući efekt. 

Ako ne želite puno razmišljati o svim ovim trikovima, odaberite kompaktni highlighter pomoću kojeg ćete dobiti prirodan izgled. Naš prijedlog je Maybelline New York Master Sculpt, za konturiranje i posvjetljivanje određenih dijelova lica.

Dodatni savjet: Za prirodniji izgled, ovaj highlighter nanesite prije rumenila i konturiranja.

Pročitaj više o: Kako spriječiti loš izgled pudera na licu​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Sculpt - 02 Medium Dark

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, stil, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, sjenčanje lica , trend , stil , moda

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Siva kosa: kako se našminkati uz ovaj neobični trend

Donedavno su žene očajavale pri pogledu na jednu sivu dlaku u kosi ili na mogućnost potpuno sijede kose. Međutim, vremena se mijenjaju, tako je sada s...