Jedini priručnik za sređivanje obrva koji ti je potreban

Ako ti oblikovanje obrva i dalje predstavlja problem, ne brini! Ovo je jedini priručnik koji ti je potreban kako bi svoje obrve dovela do savršenstva.

Uredne obrve

Kako bi se mogla upustiti u ovu avanturu, moraš biti sigurna da su ti obrve čiste i uredne. Oblikuj ih uvijek prema obliku lica. Za to su ti potrebni četkica za češljanje obrva, pinceta koja može uhvatiti i one najsitnije dlačice i zrcalo koje povećava.

Započni s olovkom


Dobro našiljena olovka je tvoj najbolji prijatelj u ovoj misiji. Nakon što si oblikovala obrve, lagano prijeđi olovkom po donjem rubu obrva kako bi ih definirala, a zatim prijeđi na gornji rub. Neka srednji dio obrve ostane prazan.

Vrijeme je za sjenila

Sada je vrijeme da popuniš praznine i definiraš srednji dio obrve. Potrebne su ti dvije nijanse sjenila – svjetlije i tamnije. Počni s tamnijom nijansom koju ćeš nanijeti od kraja do sredine obrva. Od sredine pa do samog početka nanesi svjetliju nijansu sjenila. Na ovaj način ćeš kreirati ombre efekt na svojim obrvama, dajući im potpuno prirodan izgled.

Posljednji, ali ne i najmanje važan korak


Nakon što si definirala konture i popunila sve praznine, vrijeme je za fiksiranje. Odaberi specijalnu maskaru za obrve u približnoj nijansi svojih obrva. Maskara fiksira dlačice tako da izgledaju uredno i savršeno prirodno. Ako pretjeraš s olovkom ili maskarom, upotrijebi korektor kako bi korigirala greške.

Pročitajte više o: 6 koraka za savršeno definirane obrve

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

  • Loreal Brow Artist Sculpt

Povezane teme: šminka, obrve

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Met Gala 2019: Najbizarnije makeup kreacije večeri

Ove godine, tema večeri bila je najluđe i najčudnije modno izdanje...