Jesenski make up na očima

Baš kao i u modnom i u svijetu make-up-a jesen je posebno uzbudljiva i zanimljiva. Osim toga što pristižu nove make up kolekcije, popustile su vrućine pa se tako više ne moramo nositi s problemima kao što je topljenje maskare i ostatka make-up-a.

Kao i obično, u jesen se paleta boja mijenja u tople nijanse kao što su smeđe i žučkaste.

 

Tako je boja čokolade glavni trend ove jeseni.

Ukoliko se odlučujete za sjenčanje, osnovnu smeđu ili bež boju nadopunite sličnim tonovima kao što su boja pijeska i bakrena.

Crna je boja je uvijek u trendu pa tako i za nadolazeće sve hladnije dane.

Volite li šminkom naglasiti oči, ove sezone koristite crno sjenilo i držite se nepogrešivog smokey eyesa. Uokvirite crnim sjenilom cijelo oko, prije sjenila nanesite crnu olovku uz gornje i donje trepavice, a sjenilo dobro „izblendajte“, pritom pripazite kako ne bi postigli neuredan i neželjeni efekt.

 

Ako ste za laganiju varijantu na gornji kapak nanesite sjenilo prirodne smeđe boje. Crnim sjenilom pokušajte ispod donjih trepavica postići laganiji smokey eyes te po samim donjim trepavicama povucite tanku liniju crnom olovkom. Malim kistićem preko olovke nanesite sjenilo te izblendajte i spremni ste.

Pročitajte još: Što vam treba za savršene obrve?

 

Povezane teme: sjenila za oči , oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podizanje kapaka šminkom: korak po korak

Saznaj na koji način da tvoji spušteni kapci dobiju dubinu i oblik. Pomladi kapke u samo nekoliko koraka uz pomoć ovih trikova ...