Jesenski make up trend: Naglašena prirodnost u 4 koraka

Korak 1

Prvi i najbitniji korak je nanijeti hidratantnu krema. Ovisno o tipu kože, kremu ravnomjerno nanesemo duž cijelog lica pritom zahvačajući i područje oko očiju. Vrlo je bitno nanijeti i posebnu kremu za osjetljivo područje oko očiju kako bi dobili što bolju podlogu za korektor.

Korak 2

Što se tiče šminkanja prvo je potrebno nanijeti korektor koji će neutralizirati podočnjake. Korektori rozih tonova neutraliziraju plave podočnjake dok breskva tonovi neutraliziraju smeđe podočnjake. Kada smo odredili ton, bitno je odabrati i savršenu boju. Ona bi trebala biti za jednu nijansu svjetlija od nijanse tena. Korektor nježno utapkajte prstima i izblendajte rubove.

Korak 3

Nakon toga nanesemo tekući puder i njime ujednačimo ten. Preko njega možemo nanijeti i malo pudera u prahu i bronzera koji će dati osunčani i topliji izgled licu. Za oči je najpoželjnije koristiti prirodne i svjetle tonove sjenila koje će otvoriti naš pogled.

Korak 4

Prirodan izgled nepotpun je bez rumenila, koje je kada je u pitanju prirodan izgled nužno je jer na licu stvara najbrži efekt prirodnosti. Nijansa rumenila treba biti između ružičaste i boje mesa, aza kraj svoje usne ukrasite balzamom koji će im pružiti potrebnu vlažnost i sjaj.

Pročitaj više o: Piling kože, koliko ga često raditi?

 

Registrirajte se / Prijavite se