Jesi li plavuša, brineta, riđokosa ili crnka? Naš make-up stručnjak preporučuje idealnu šminku za tebe (2.dio)

BRINETE

Vi se možete najviše poigravati sa šminkom. Praktično svi tonovi i boje dobro će vam stajati. Ako ste svjetlija brineta, držite se toplijih i mekših tonova (pastelno, zlatna), a ako vaša nijansa smeđe tamnija, možete se opredijeliti za intenzivnije boje. Obrve trebate šminkati tako da budu u tonu najbližem prirodnoj boji, pa čak i malo svjetlije zbog vizualno toplijeg lica.

Ako vaša smeđa kosa ima neku bakrenu nijansu, lijepo će vam stajati topliji, zlatni tonovi. Crveni ruž uvijek je dobar izbor, a od nijanse vaše kose ovisi trebate li se odlučiti za toplije tonove narančaste crvene (ako ste svjetlija brineta) ili za hladnije plave tonove crvenog ruža (ako ste tamnija brineta)

 

CRVENOKOSE

Možda najnezgodnija za poigravanje bojama, ali svakako vrlo atraktivna boja kose  je - crvena. Preporuka je koristiti prirodne tonove – breskvu i zlato, a to se odnosi i na kožu i na sjenila za oči i na ruževe.

Maksimum do kojega treba ići u eksperimentiranju su zelena ili plava boja na očima, i to u opravdanim okolnostima: za večer ili uz odgovarajući outfit. Iako su nama vrlo šarmantne, prirodne riđokose najčešće ne vole svoje pjegice. Zato trebaju paziti prilikom sunčanja, jer ih sunce čini još vidljivijima. Crveni ruž vam dobro stoji! Samo birajte toplije tonove, s narančastim podtonom. A ostatak make-upa neka bude manje upadljiv.

Za 1. dio teksta kliknite ovdje!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • YSL Rouge Pur Couture The Matts

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

  • Grandiose Extreme Lancome

  • Color Riche Julianne's Red L'Oreal Paris

Povezane teme: šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

K beauty make-up – ljepota Dalekog istoka

U mnogo čemu nam stil života naših istočnjačkih sestara može biti dobar model...