Jutarnja beauty rutina koja će te sigurno razbuditi

Osvježavajuće tuširanje i priprema ukusnog doručka samo su neke od stvari koje nam prvo padaju na pamet kada se želimo pripremiti za važan dan. Međutim, iako su to sastavni dijelovi svakog ugodnog jutra, nije na odmet da dodamo još jedan korak u razbuđivanju – savršenu beauty rutinu.

Svaka uspješna beauty rutina počinje pravilnim umivanjem


Kažu da se po jutru dan poznaje, a ti svakako želiš da ti tvoja jutarnja njega kože osigura svježinu cijeli dan i da ti koža jednostavno blista. To ćeš prije svega postići tako što ćeš se svakog jutra umivati odgovarajućim proizvodom. L'Oréal Paris Pure Clay linija gelova za umivanje nudi ti tri opcije, a na tebi je samo da izabereš najbolju varijantu za potrebe svoje kože lica.

Multimasking za jutarnje osvježenje

U ovom koraku, tvoji saveznici su Glow i Exfo verzije L'Oréal Paris Pure Clay maski od gline. Prvu ćeš nanijeti na T-zonu i tako otkloniti višak sebuma, a drugu ćeš staviti na obraze i tako izravnati sve eventualne nesavršenosti kože. Također, ono što je dobro kod ovog koraka je to što možeš puno toga uraditi za 10 minuta dok ti maske stoje na licu. Multimasking i multitasking na djelu!

Hidratacija kože


Na kraju, ne možeš otići iz kuće bez da si prethodno nahranila svoju kožu stoga nemoj zaboraviti za kraj nanijeti hidratantnu kremu. Ono što je u ovom koraku najvažnije je procjena koji je tvoj tip kože i odabir kreme koja će za tebe i tvoje lice „raditi“ cijeli dan.

Pročitaj više o: Po čemu se micelarna voda razlikuje od drugih sredstava za uklanjanje šminke?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

 • L'Oreal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

  Naručite odmah

Povezane teme: njega , maske za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Spremi se za zimu: najbolje hidratizirajuće maske za lice

Sasvim je dovoljno da dva do tri puta tjedno naneseš osvježavajuću masku za lice, smjestiš se u udobnu pozu i prepustiš osjećaju koje ti ove maske pru...