Jutarnja rutina Zoe Saldana

 

Slavna glumica Zoe Saldana uvijek rado dijeli slatke male tajne ljepote. Uz ovih nekoliko ključnih poteza održava besprijekoran look i nevjerojatnu svježinu kože.

 

Vacation! ¡Vacaciones! Vacanze!

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Kao i svaka dama, Zoe uvijek izdvoji vrijeme za brigu o sebi. Ona sluša svoje tijelo i svojski se trudi da mu udovolji, i do najsitnijih detalja.

"Mislim da je vrlo važno čistiti lice dva puta dnevno, pogotovo ako živite u gradu", izjavila je jednom prilikom ova ljepotica.

 

Good Night World ... Buenos Noches Mundo... Buona Notte Mondo

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Ujutro, prije nego što po prvi put izađete iz svog doma i započnete dan, Zoe preporučuje dosta vode i nježnih krema za lice. Ako je sunčano, odaberite pravi zaštitni faktor koji će vas dobro čuvati.

 

#press #startrek #startrekbeyond

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

"Ja sam jedna od onih koja uživa u njegovanju kože. Za mene to uopće nije poseban rad i trud, već rutina, poput pranja zuba. To je sastavni dio mog svakodnevnog života." Osim odgovarajuće dijete i redovne fizičke aktivnosti, ako ne stigne sama, Zoe pažljivo bira kome će pojveriti brigu o svojoj nježnoj koži. Kad pronađe pravu osobu odluči joj vjerovati, što je jedan od razloga zašto je glumica uvijek nasmijana.

Povezane teme: njega , poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Djed Božićnjak stiže: Savršeni pokloni za Božić

Pokloni za Božić nekada doista mogu izazvati glavobolju, zar ne? Kako se to ne bi dogodilo i tebi, predstavljamo ti fenomenalne make-up i beauty poklo...